Romantika jako z Titanicu

Autor: Módní Blog

La Romantica Dříve jsem tě v článku ‚Větší retro? La romantica!‘ seznámil s obchodem La Romantica, kde je k dostání romantické oblečení. Dneska si společně projdeme sortiment této české značky, který je dostupný…

La Romantica

Dříve jsem tě v článku ‚Větší retro? La romantica!‘ seznámil s obchodem La Romantica, kde je k dostání romantické oblečení. Dneska si společně projdeme sortiment této české značky, který je dostupný ve značkové prodejně v pražské pasáži Světozor, nebo v internetovém obchodě.

La Romantica – Retro čepice

Čepce i čepice, pro každou selku i sedláka. Podobná čepice by neměla chybět žádnému šprýmaři ve skříni! Podívej se na tyhle modely:

 

La Romantica – Kuchařské zástěry alá Rettigová

Mámě nebo babičce udělá jistě velkou radost, když jim k narozeninám koupíš pořádnou zástěru. Babička a dost možná i tvoje máma zavzpomínají na své mládí a tvůj dárek dostane hluboký emocionální nádech.

 

La Romantica – Retro plavky

 

La Romantica – Romantické oblečení

Pokud jsi velký fanda do romantického oblečení tak si přijdeš na své. Sukně šaty i topy v originálním provedení La Romantica a Rockabilly.

 

La Romantica – Retro pyžama

Pohodlné i sexy retro pyžama. Pohodlné košile jako od Wericha nebo selské košilky? Mrkni se, mají je všechny.

 

La Romantica – Retro a romantika

Tak co? Už sis vybral/a svůj příští úlovek? Možná si to budeš chtít osahat (a dost možná i vidět na vlastní oči). Není nic jednoduššího než se mrknout do prodejny na Václaváku anebo na stránky La Romantica.