Seriál, PLESY 2010 (Šaty pro ženy)

Autor: Módní Blog

Jako každý rok i letos se nacházíme uprostřed plesové sezóny. Plesy lákájí mnoho nadšenců na své parkety, kde může zazářit každý. Takové plesy jsou každoročně velkou společenskou událostí, a pokud…

Jako každý rok i letos se nacházíme uprostřed plesové sezóny. Plesy lákájí mnoho nadšenců na své parkety, kde může zazářit každý. Takové plesy jsou každoročně velkou společenskou událostí, a pokud navštívíte všechny nebo jen jeden ples letošní sezóny, určitě vám příprava na něj dá velmi zabrat, zvláště pak ženám. Pokud si nejste stále jistá výběrem šatů, šperků a střevíčků nechte se inspirovat našim článkem a určitě všechny ohromíte.

Jaké vybrat ŠATY?

Každý člověk je individuál, proto i tak musíte postupovat při výběru šatů. Ne všechny šaty, které se Vám líbí na věšáku v butiku, Vám musí sednout. Důležité je vybrat vhodný střih pro vaši postavu. V dnešní době nabízejí obchodníci nepřeberné množství modelů pasující ke každé postavě. Od širokých sukní s korzetovým topem, přes splývavé „sexy“ šaty až po rozvněné modely antických bohyní. Proto neváhejte a vyzkoušejte co a kde Vám sedne.

 

Malá rada: Pokud nemáte zrovna ideální postavu, nezoufejte, mezi modely šatů se najdou i takové kousky, které zakryjí i malé nedostatky. Pokud netrváte na tom, že musíte mít klasické šaty, najdou se i moderní overaly, které perfektně sedí a zakryjí vše co nechcete vystavovat.

 

Zabrousíme – li do toho jaké barvy jsou ty nej, zjistíme, že když vsadíme na klasiku černá – bílá nic nezkazíme, avšak hitem pro letošní plesovou sezónu jsou pastelové barvy, pokud chcete být hvězdou plesu zvolte fialovou, zelenou, žlutou či červenou.

Nebojte se ozdobit. Detaily na šatech jsou velmi podstatná součást, která i z obyčejných černých šatů může udělat perfektní róbu. Jako trend pro letošek jsou například flitry, štrasové aplikace nebo různé třpytivé výšivky. Pokud se nebojíte experimentovat a chcete být opravdu sexy volte rozparky nebo průhledné krajky.