Slamáky pro muže

Autor: Módní Blog

Slaměné klobouky - slamáky Slaměné klobouky jsou letos opravdu in. Mohli jsme je spatřit na mnoha přehlídkách pro jaro/léto 2010. Konečně už se tedy nemusíš smažit pod žhavým sluncem, nevědě…

Slaměné klobouky – slamáky

Slaměné klobouky jsou letos opravdu in. Mohli jsme je spatřit na mnoha přehlídkách pro jaro/léto 2010. Konečně už se tedy nemusíš smažit pod žhavým sluncem, nevědě co si posadit na hlavu, aby si nevypadal takříkajíc „mimo mísu“. Ne každému totiž sluší nejrůznější pokrývky hlavy jako jsou kšiltovky, šátky a podobně. Slamáky jsou však jiné, padnou téměř kterémukoli muži. Vykouzlí nedbale elegantní, ležérní vzhled. Se slamákem budeš vypadat zároveň jako sexy rošťák i jako charismatický bohém. Proč do něj tedy neinvestovat? Musíš si však dát pozor při jeho výběru!

Na jaké slamáky můžeš v létě vsadit?

Nenech se navést na scestí, tvůj starý, proděravěný „farmářský“ klobouk nech klidně odpočívat v pokoji. Pokud chceš být stylový, pořiď si trendy slamáček v takzvaném Indie stylu. Materiálem slamáčku by měla být důmyslně a nahuštěně proplétaná sláma a jiné trávy, tak aby celek působil celistvě. Klobouk by měl být veden především v přírodních barvách, tak jak tomu vždy u slamáků bylo. Krásně však také působí jemné zabarvení. Co je ale rozhodně mimo jsou křiklavé barvy. Tvůj vyvolený slamák by měl být nahoře lehce promáčknutý a měl by na sobě soustředit jemné detailní ozdůbky.

Všichni mají rádi slamáky!

Inspiraci můžeš najít například u Louise Vuittona nebo Gucciho. Pokud však hledáš něco za přijatelné ceny, najdeš hotové poklady také v shopech H&M či v Zaře. Také značka Fedora hats nabízí stylovou řadu slamáků pro letní sezónu 2010. Každý si zkrátka zaručeně vybere!