Slip-on boty pro každou příležitost

Autor: dana

  Pořídit si pohodlné boty, které by se perfektně hodily k šatům, džínám i šortkám, nemusí být úplně snadné. Pokud ovšem vsadíte na praktické slip-on boty, máte vyhráno.  Co jsou…

Slip-on boty

 

Pořídit si pohodlné boty, které by se perfektně hodily k šatům, džínám i šortkám, nemusí být úplně snadné. Pokud ovšem vsadíte na praktické slip-on boty, máte vyhráno. 

Co jsou slip-on boty?   

Jednoduché nazouvací tenisky bez tkaniček, zipů či pásků, které jsou vhodné pro každodenní nošení. Právě to jsou proslulé slip-on tenisky

Slip-on tenisky jsou oblíbené již několik let a jejich popularita stále roste. A to jak mezi ženami, tak i mezi muži. Jedná se o velmi pohodlnou a praktickou obuv, kterou lze kombinovat s mnoha styly oblečení a jsou vhodné pro všechny každodenní události.  

Funkčnost a praktičnost slip-on bot si získává srdce mnoha lidí napříč generacemi. Jsou oblíbené mezi teenagery, mladými lidmi i ženami a muži v nejlepších letech.   

Vybírat si můžete ze slip-on obuvi nejrůznějších provedení. Ať už z pohledu materiálu či barvy. Nejvíce vyhledávané však bývají látkové a kožené slip-on boty střídmějších tónů

Jak vypadají slip-on boty

Pohodlné slip-on boty pro ženy, muže i děti

Slip-on boty rozhodně nejsou oblíbené pouze mezi ženami. Čím dál více oblíbené jsou i mezi chlapci a muži, kteří tuto variantu bot volí k běžnému neformální oblečení, ale například i na pracovní schůzky a významné události. 

Mužům současný módní trh nabízí spíše neutrálnější barevné tóny slip-on bot ve sportovních i elegantních variantách. Muži tak mají na výběr z opravdu široké nabídky a mohou si snadno vybrat takové slip-on boty, které jim budou nejvíce vyhovovat.

Nabídka slip-on bot pro ženy je rovněž velmi rozsáhlá a pestrá. I ženy mohou volit mezi sportovními a formánějšími slip-on botami. Nabídka barev obuvi je však pestřejší, blyštivější a rozmanitější, než je tomu u pánských kolekcí. 

Ženy si tak mohou hravě vybrat takové slip-on boty, které jim budou perfektně ladit s oblíbenými šaty, pohodlnými džínami, nebo například s teplákovou soupravou. 

Pohodlné slip-on tenisky volí rovněž velmi často maminky, které je svým dětem pořizují jako ideální obuv na jaro či léto. Pro děti jsou slip-on boty praktické především díky rychlému nazouvání, a vyhnutí se tak zdlouhavému vázání tkaniček. 

Slip-on boty jsou pro všechny.

Slip-on boty světových módních značek

S poptávkou roste nabídka a u slip-on tenisek tomu rozhodně není jinak. Světově úspěšné značky se nyní předhání, která svým zákazníkům přinese oblíbenější a vyhledávanější kousek slip-on tenisek. 

Značek, v jejichž nabídce dámské i pánské slip-on boty naleznete je opravdu mnoho. Jedná se například o značky Vans, Gant, Ralph Lauren, Vagabond, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, nebo například i Adidas a Nike. A pokud dáváte přednost právě takovým světovým značkám, máte rozhodně z čeho vybírat.

Máte i vy v botníku nějaké své oblíbené slip-on boty?