Smyslnost, elegance a… podpatky!

Autor: modniblog.cz

Krásný výhled na svět je nejen z koňského hřbetu, ale také z botiček na podpatku! Dopřejte si jej a uvidíte, že si tuto vyšší podešev zamilujete. Dámské boty na podpatku…

Boty s podpadky

Krásný výhled na svět je nejen z koňského hřbetu, ale také z botiček na podpatku! Dopřejte si jej a uvidíte, že si tuto vyšší podešev zamilujete. Dámské boty na podpatku přidají k vaší smyslnosti ještě další dávku navíc a obdivné pohledy se budou násobit! Pojďte s námi objevit kouzlo oblíbené a nestárnoucí obuvi na podpatku.

Boty na podpatku jsou symbolem ženskosti a navíc vám přidají pár centimetrů k výšce. Můžete si vybrat z různých výšek i šířek podpatků, abyste se cítila v co nejvyšším pohodlí. Ano, i pohodlné boty na podpatku existují! Podpatek unosíte během celého roku. Letní boty na podpatku krásně zvýrazní vaše nožky v letních šatech či sukních, jarní a podzimní boty na podpatku vám i v nepříznivém počasí budou dělat radost. V mrazivých zimních dnech je lepší zvolit širší a kratší podpatky, případně boty bez podpatku, abyste předešla případnému pádu.

Šmrnc outfitu dodají podpatky!

Pokud se chystáte na romantickou schůzku či za zábavou na party, červené boty na podpatku, červené body s dlouhým rukávem a černá áčková midi sukně s červenou či černou kabelkou jistě úspěch zaručí. Pokud chcete sázku na jistotu, nikdy neuděláte chybu, pořídíte-li si černé boty na podpatku. Můžete kombinovat s denimem, žlutou, červenou, fialovou či oranžovou barvou. Bílé boty na podpatku zase dodají outfitu jemnost. Zkuste je zkombinovat s pudrovými odstíny a nebojte se výsledek oživit výraznějšími doplňky jako barevný šátek, korále či pásek.

Jaké boty si dnes vezmu? No přece na podpatku!

Dámské boty na podpatku ukrývají nespočet typů obuvi. Do chladnějších dnů během roku nazujte kotníkové boty na podpatku. Unosíte je k úzkým kalhotám, legínám, šatům a sukním. In jsou také teplá ponča či vlněné cardigany. V zimním období můžete zdobit chodníky s kozačkami na podpatku. K zatepleným legínám a mikinovým maxišatům budou pasovat jako ulité. I v práci obuv na podpatku unosíte. Stačí ke kalhotám či sukni vzít mokasíny na podpatku, případně lodičky. V outfitu laděném do lososové a béžové barvy bude práce odsýpat jedna báseň. 

V horkém létě máme rády různé páskové boty na podpatku, které poskytnou našim nožkám vzdušnost. K letním rozevlátým boho šatům se sandály na podpatku vyloženě nabízejí. Tato oblíbená obuv si v létě získala srdce mnohých z nás. Sandály jsou variabilní a můžete je nosit i k džínám. Podpatek navíc opticky protáhne siluetu vašich nožek, a tak dodá tu správnou špetku sebevědomí navíc.

Nabídka obuvi na Rieker-eshop.cz obohatí váš botník o nestárnoucí dámskou obuv na podpatku. Pokud vám jsou podpatky z nějakého důvodu nepohodlné, můžete udělat kompromis mezi obuví na podpatku a platformě a zkusit se podívat na boty na klínku. Klínek vyvýší vaši patu a nabízí větší stabilitu. Pojďte si doplnit zásobu obuvi a proměňte chodník v přehlídkové molo!