Stylové laky na nehty: nejžhavější barevné variace, kterým jednoduše neodoláte!

Autor: Módní Blog

Dokonale upravené ruce jsou vizitkou žen. Chcete-li na své okolí působit upraveným dojmem, pak musíte i této části svého těla věnovat pozornost. Určitě nám dáte za pravdu, že není nic…

Dokonale upravené ruce jsou vizitkou žen. Chcete-li na své okolí působit upraveným dojmem, pak musíte i této části svého těla věnovat pozornost. Určitě nám dáte za pravdu, že není nic horšího, nežli podat ruku člověku, jehož ruce již na první pohled nejeví ani sebemenší známky po nějaké péči. Skutečnost je taková, že několik týdnů starý lak, který se na nehtech loupe a tu a tam jsou vidět jeho zbytečky, neupravená nehtová kůžička nebo okousané nehty jsou společností považovány za neodpustitelné faux pas. A jaké barvy laků na nehty jsou nejvíce trendy? To se dozvíte v dnešním článku!

shutterstock_220564621

  • Ocelová elegance

Ocelově šedých nehtů si vaše okolí všimne doslova na první pohled a zaručujeme vám, že díky této barvičce vašim rukám okamžitě začnou věnovat pozornost. Tato barva vypadá netradičně, ale dá se velice snadno kombinovat s jakýmkoli dalším odstínem.

TIP: Při nákupu kosmetiky můžete využít slevové kupóny. Třeba slevový kód na Parfums nebo slevový kupón na Elnino. Navíc je možné v některých obchodech získat cashback z celého nákupu.

 

  • Nesmrtelná modročerná kombinace

Nepotrpíte si na příliš výrazných odstínech? Chcete mít své ruce upravené a trendy, ale zároveň na sebe nechcete přitahovat tolik pozornosti? Pak vám doporučujeme vsadit na nesmrtelnou modročernou kombinaci, která vypadá dokonale, ale zároveň není pro použité barvičky tolik viditelná.

 

  • Klasická zlatá nikdy neurazí

Zlatá barva je všeobecně považována za velmi elegantní a zároveň i jakousi klasiku, kterou nikdy nic nemůžete zkazit. Na nehtech rovněž vypadá moc pěkně a hodí se jak pro každodenní nošení, tak i speciální příležitosti – například večírky nebo plesy.

 

  • Netradiční kožený efekt

Kdo má rád výstřednost a rád je středem pozornosti, ten by si neměl nechat ujít speciální laky, které na nehtech vytvoří kožený efekt. Jedná se o novinku, na kterou si ale netroufne každý. Máte-li dostatek odvahy, pak klidně vyzkoušejte! Vaše nehty nebudou klasicky hladké, protože se na nich vytvoří vrstva připomínající povrch hrubé kůže. Tak co myslíte – vyzkoušíte?

 

  • Neodolatelná béžová

Jestliže toužíte po upravených nehtech, ale nechcete na sebe lákat pozornost, pak vám doporučujeme sáhnout po béžové. Jedná se o neutrální odstín, který se hodí ke všemu a všude – nehty zabarvené do béžova jsou ideální volbou jak pro každodenní nošení, tak i jako vhodný doplněk pro speciální příležitosti.

shutterstock_273298832

  • Výstřední laky plné lesku

Možná jste si až do dnešního dne nehty halili do matných odstínů, počínaje přečtením tohoto odstavečku se ale vše mění! Nechte matné laky na dně poliček a šuplíků a místo toho sví nehtíky obarvěte výraznou a nádherně lesklou barvičkou! S těmito nehty vás ani v kanceláři nikdo nepřehlédne a vy již nebudete za nudnou šedou myšku.