Stylový mobil od Versace

Autor: Módní Blog

Luxusní mobil od Versace Je to tak! Také světoznámá značka Versace, stejně jako již před ní Dior, začala fušovat do oblasti stylové techniky. A že slovo „stylová“ je zde na…

Luxusní mobil od Versace

Je to tak! Také světoznámá značka Versace, stejně jako již před ní Dior, začala fušovat do oblasti stylové techniky. A že slovo „stylová“ je zde na správném místě, o tom při prvním pohledu na mobil Versace Unique není pochyb! Exkluzivní zpracování a vyšperkovaná technika mluví sami za sebe.

Kdo stojí za Versace Unique?

Pro módní značku Versace vyvinula tento nový mobilní telefon francouzská společnost ModeLabs. Ta má na svědomí rovněž již zmíněný počin od Diora, exkluzivní „véčkový“ mobil. Techniku pak dodala korejská značka LG, která také spolupracovala například s Pradou, a zázrak jménem Versace Unique byl na světě. O tom, že je tento mobil opravdu in svědčí i fakt, že se drží trendu dotykových displejů.

Unique – unikátní po všech stránkách

Dotykový displej má třípalcovou úhlopříčku a navíc je chráněn proti poškrábaní díky speciálnímu safírovému sklíčku, které ho kryje. Mobil disponuje pětimegapixelovým fotoaparátem s bleskem nebo například sítí třetí generace. Samozřejmostí je pak multimediální přehrávač s technologií Dolby Mobile a také internetový prohlížeč. Jelikož u Versaceho vědí, že pro módní nadšence je důležitý také vzhled telefonu, je tento kousek skutečně prvotřídně zpracovaný. Levnější verze tohoto mobilu je ručně lakovaná, ta dražší je buď v keramickém, zlatém nebo nerezovém provedení. Spodní část telefonu je potažena kůží, na níž je vyryté logo Versace. Vybrat si můžeš ze 6 barev.

Chceš ho i ty mít Versace?

Pokud po něm toužíš, sehnat ho u nás můžeš už od začátku června tohoto roku. Jeho cena se však pohybuje v poněkud hornějších hranicích a to do 5 500 do 6 900 eur. V přepočtu tedy cena za nejdražší variantu může sahat až do výšky 177 000 korun. Jestliže pro tebe peníze nejsou překážkou, můžeš zavítat do některého z luxusních klenotnictví nebo do butiků Versace.