Superstar, největší „hvězdy“

Autor: Módní Blog

Superstar? Anička Dajdou! Naposledy zvítězil Ostravák Martin Chodúr, ale kdo by zapomněl na úplně původní Superstar? První řada v roce 2004 byla rozhodně nejpopulárnější a v naší malé zemi způsobila menší poprask.…

Superstar? Anička Dajdou!

Naposledy zvítězil Ostravák Martin Chodúr, ale kdo by zapomněl na úplně původní Superstar? První řada v roce 2004 byla rozhodně nejpopulárnější a v naší malé zemi způsobila menší poprask. Když se na tuto řadu podívám s odstupem, tak se tam snad kromě vítězné Anety nenašel snad nikdo, kdo by opravdu zpívat uměl. Ale i mezi „nezpěváky“ se našly skutečné klenoty. Snad nikdo nezapomene na fenomenální výkon Aničky Dajdou, jejíž pečlivě nastudovanou angličtinu, ráčkování a sebevědomí si můžeš opět připomenout.

Druhá Superstar? Stávkující Štěpán Turek

Štěpán Turek nás okouzlil v následující řadě. Všem bylo jasné, že sledovanost soutěže a ani její celkový úspěch nebude takový, jaký byl v prvním případě. Ale přesto tento borec dokázal zaujmout spoustu lidí vlastním textem, který by mu mohl závidět i v porotě sedící Horáček. Zkrátka Stávka dýdžejů.

Oživení Superstar ze severu – Barbar Mamut

A teď se podíváme na letošní ročník. V něm mě zaujali dva borci. Jeden svým osobitým severským projevem a druhý jménem a hádkou s porotou. Tím prvním je samozřejmě Barbar Mamut, který byl jedním z mála příjemných osvěžení soutěže, zvláště pak jeho reprodukce Záviše je parádní.

Herák je lepší než porota

A druhým je Vladimír Herák, romský zpěvák, který byl tak přesvědčený o svých kvalitách, že by dokázal zazpívat každou písničku od porotců Superstar ještě o tón výš. Samozřejmě, že je lepším pěvcem než všichni ostatní, vždyť se každý může přesvědčit, stačí si najít Čore čave Karviná, je to skutečná droga.