Taneční klub Xbox s Kinect Dance Central

Autor: Módní Blog

Pohyb jako vánoční dárek díky Xboxu Na trhu s herními konzolemi se letos objevila nová vlna – pohybové ovladače (uznávám, že ne až tak nová – Wii od Nintenda už tu…

Pohyb jako vánoční dárek díky Xboxu

Na trhu s herními konzolemi se letos objevila nová vlna – pohybové ovladače (uznávám, že ne až tak nová – Wii od Nintenda už tu s námi nějakou dobu je). Vzkaz od Xboxu herním molochům, svým věrným hráčům zní jasně: Zvedni zadek a hýbej se! Vydělat na tom však můžou i ti, kteří hrám běžně neholdují. Ruku v ruce s pohybovými ovladači totiž přichází sbírka rodinných a párty her. XboxKinectem se tak rázem stává zajímavou možností na vánoční dárek.

Tancuj s Xboxem a Kinect Dance Central

Proč si tedy Kinect nepořídit a s pomocí Dance Central udělat z tvého pokoje taneční klub? Jistě, není to zábava pro každého. V prvé řadě je třeba vlastnit samotnou konzoli Xbox 360. Nemáš? Napiš ježíškovi, určitě se o vše postará. Taky si určitě říkáš, proč kupovat drahý Xbox domů, když svůj oblíbený klub máš hned za rohem? Samozřejmě nikoho neodrazuji od chození mezi lidi. Ale domácí párty určitě též čas od času pořádáš a Dance Central je určen přesně pro tyto příležitosti. A poslouží i jako domácí trenažér tance. S jeho pomocí si zdokonalíš své taneční kreace, nebo se naučíš zcela novým a v klubu pak všem vytřeš zrak a to vše na Xboxu.

Kinect Dance Central je další variantou na vánoční dárek, doplňující tipy z článků „Originální vánoční dárky pro ženy“ a „Originální vánoční dárky pro ženy„. Je to sice varianta nákladnější, ale na oplátku nabízí nekonečný zdroj zábavy pro domácí párty. Přesvědč se sám: