Tipy na drobné dekorace do domácnosti

Autor: dana

Rádi byste zútulnili svůj domov nějakým originálním doplňkem? Nechte se inspirovat následujícím článkem, který je plný tipů na drobné dekorace do domácnosti. Ať už máte dům či byt, to správné…

Rádi byste zútulnili svůj domov nějakým originálním doplňkem? Nechte se inspirovat následujícím článkem, který je plný tipů na drobné dekorace do domácnosti. Ať už máte dům či byt, to správné teplo domova vytváří právě drobné dekorace, ozdoby a vzpomínkové předměty.

Teplo domova

Teplo domova nemusí vždy vytvářet jen ohromný krk v obývacím pokoji. Ač se bezesporu jedná o krásný doplněk, který zútulní každý prostor. Teplo domova můžete v okamžiku vykouzlit také pomocí svíček, vonných tyčinek či aromalamp.

Jedná se o dekorace, které bezesporu miluje každá žena. Nádherné vonné svíčky, které příjemně provoní dům a vnesou do něj trochu romantické atmosféry. Kromě svíček lze sáhnout také po vonných tyčinkách, které svou specifickou vůní povznesou každý prostor.

Aromalampy a lucerny jsou ještě o trošku většími oblíbenci, než jsou samotné svíčky. Aromalampy a lucerny vytváří nádherné světlo, vyplní větší část prostoru a zkrátka již na první pohled vás okouzlí. Jedná se o rovněž o skvělý dárek, kterým můžete potěšit své blízké. Taková aromalampa s jedinečným vonným voskem či olejem potěší každou ženu.

Domov plný vzpomínek

Není nic krásnějšího, než je domov plný nádherných fotek. Ať už se jedná o jednu menší fotku na poličce, nebo o celé koláže. Koláže z fotek dokáží na stěnách působit přímo magicky. Nádherně vyplní prázdný prostor na stěnách a vy budete mít zároveň všechny oblíbené vzpomínky stále na očích. Fotky jsou dekorací, která nikdy neomrzí a nikdy neztratí svou hodnotu. Nejedná se totiž pouze o kus papíru v rámečku, ale o část života. Záleží pouze na vás, zda si vystavíte své svatební fotky, fotky dětí nebo kupříkladu i fotky svých domácích mazlíčků.

Retro doplněk do domácnosti.

Drobné dekorace pro radost

Je váš domov již plný voňavých svíček a roztomilých fotek a vy stále hledáte to něco, čím byste krásu svého domova ještě více podtrhli? Možností je opravdu mnoho. Od všemožných sošek, váziček, až po nebeské andílky.

Pokud se vydáte vybírat dekorace do kamenných obchodů, zřejmě budete jen velmi těžko odcházet pouze s jednou jedinou. A stejné je to vlastně i v internetových obchodech. Jeden takový internetový obchod s krásnými dřevěnými doplňky do domácnosti si můžete rovnou prohlédnout.

Při výběru dekorace je dobré přemýšlet především o tom, kam chcete dekoraci umístit. Stejná dekorace se určitě nebude hodit do ložnice i koupelny. Je třeba vždy přemýšlet nad umístěním a nad samotným prostorem. Drobná svíčka se například v prostorném obýváku naprosto ztratí.

Drobné dekorace do domácnosti.

Tak trochu praktické dekorace

Dekorace rozhodně nemusí plnit pouze funkci estetickou. Můžete zvolit i takovou dekoraci, která je zároveň praktická. Co například takový designový stojan na papírové ubrousky, který naaranžujete na jídelní stůl společně s nějakou drobnou svíčkou a květinou? Rázem tak vyčarujete báječné zátiší jídelní části vašeho domova.

Za stejně praktickou dekoraci lze považovat hodiny. Jedná se o nádhernou dekoraci, která by v žádné domácnosti neměla chybět. Variant je opět mnoho. Volit můžete například ohromné hodiny do obývacího pokoje, stylové přesýpací hodiny na poličku v pracovně nebo retro budík na noční stolek. Za zmínku však stojí také zrcadlo, které rovněž perfektně dotvoří každý domov.

A jaký máte na dekorace názor vy? Je to pro vás podstatná součást vašeho domova, nebo na ně takový důraz nekladete?