Upravené nehty jako ta nejlepší vizitka

Autor: dana

Dokonale a precizně upravené nehty jsou tou nejlepší vizitkou. A vůbec nezáleží na tom, zda preferujete přirozeně vypadající nehty, nebo výrazné drápky. Důležité je, že jsou nehty patřičně upravené.  Mnoho…

Jak si hezky upravit nehty?

Dokonale a precizně upravené nehty jsou tou nejlepší vizitkou. A vůbec nezáleží na tom, zda preferujete přirozeně vypadající nehty, nebo výrazné drápky. Důležité je, že jsou nehty patřičně upravené. 

Mnoho žen si myslí, že neupravených nehtů si vlastně vůbec nikdo nevšimne, a že je proto zbytečné jejich úpravou ztrácet čas. Opak je však pravdou. Upravené nehty o vás dokáží mnoho vypovědět. Nepodceňujte proto jejich zkrášlení. 

Nezapomínejme ani na muže. I ti si upravených nehtů všímají daleko víc, než si myslíme. Mnoho mužů si již během prvního rande všímá, zda má žena či dívka upravené nehty. 

Není ovšem třeba hned běžet do salonu krásy a nechat si udělat profesionální manikúru za mnoho peněz. Hravě si vystačíte i doma. Stačí vám pouze nůžky či kleštičky, pilník a nějaký krém či olejíček a uvidíte, jaké zázraky se svými nehty během několika chvil v pohodlí domova dokážete.

Hezky upravené nehty.

Přirozeně vypadající nehty

Dokonale upravené nehty rozhodně nemusí být synonymem umělých nehtů z nehtového studia. Oslnit můžete i přirozenými nehty s dokonalou úpravou. Přirozené nehty, které jsou hezky upravené, dokáží mnohdy udělat daleko větší parádu, než kdejaké umělé. Stačí nehty udržovat v optimální délce, aby se nelámaly, dát jim trošku výživy v podobě olejíčku či krému a uvidíte, jak budou vaše nehty vypadat krásně. 

Pokud však chcete svým nehtům dopřát malinko nový náboj, stačí sáhnout po nějakém laku neutrálních a přírodních tónů a máte hotovo.

Trocha extravagance

Jestli ovšem toužíte po pořádných drápkách výraznějších barev, tak se ničemu meze nekladou. Výrazné a extravagantní nehty je možné vidět čím dál častěji. Ať už se jedná o neobvyklé bary, motivy nebo tvary nehtů. Záleží pouze na vaší fantazii, co se svými nehty vy sama nebo společně s profesionální manikérkou vymyslíte. 

Extravagantně upravené nehty.

Sametově hebké ruce

Rozhodně však nezapomínejte na to, že dbát byste neměla pouze o své nehty, ale také jejich okolí a celé ruce. Pokud budou vaše nehty nádherně upravené a vaše ruce přitom budou suché a hrubé, žádnou parádu zřejmě neuděláte. 

Snažte se proto své ruce neustále vyživovat a zvláčňovat pomocí nejrůznějších olejíčků a krémů, kterých současný trh nabízí opravdu nepřeberné množství. Takový arganový olej dokáže s pokožkou i nehty hotové zázraky. A sametově hebká pokožka rukou společně s precizně upravenými nehty tvoří jedinečný výsledek, který zaujmete sebe i vaše okolí. Především během chladnějších dnů o své ruce řádně pečujte, ať vaše pokožka zbytečně netrpí.

Nezapomínejte ani na pedikúru

A pokud je řeč o úpravě nehtů, tak nesmíme zapomenout ani na nehty na nohou. Těm bychom měli zvláštní péči dopřát obzvláště v letních měsících, kdy jsou v otevřené obuvi patřičně viditelné. 

Upravené nehty na nohou.

Mějte zkrátka vždy na paměti, že perfektně upravené nehty o vás mohou vypovědět daleko víc, než si myslíte.