Všichni na palubu

Autor: Módní Blog

K tomuto článku mě inspirovaly zájezdy, které byly velmi často jednou z hlavních cen letošní plesové sezóny. Ačkoli u nás počasí jachtingu nepřeje a praotec Čech nás neobdařil ani jedním…

K tomuto článku mě inspirovaly zájezdy, které byly velmi často jednou z hlavních cen letošní plesové sezóny. Ačkoli u nás počasí jachtingu nepřeje a praotec Čech nás neobdařil ani jedním mořem, dámská móda námořního stylu je mezi Čechy velmi oblíbená. Takže jsme připravili tento outfit, který je vhodný do města i k moři.

Aby sis ho mohla taky pořídit, stačí navštívit jakoukoli prodejnu Orsay a pro tu správnou kabelku kliknout na odkaz kabelkovyslon.cz. Pokud si budeš chtít koupit některou z kabelek, máme pro tebe dárek! Vyjednali jsme totiž 5% slevu při zadání hesla kupónu: modnibloG!

Top se skládá z trička námořní barvy a originálního svetru. Celkový look je tak velmi uvolněný. Pokud chceš, aby měl tvůj outfit více šťávy, můžeš použít i tričko s malinovou barvou, protože je to jedna z letošních trendy barev.

Spodní část modelu tvoří bílé látkové kalhoty. Můžeme potvrdit, že jsou velmi pohodlné a příjemně se nosí. Model je sestaven z oblečení Orsay, takže pokud ti něco chybí, můžeš navštívit nejbližší obchod a za pár kaček pořídit zbývající kousky. Vhodná obuv budou bílé nebo modré baleríny. I když teď z kraje jara zvol raději bílé nebo modré tenisky pod kotník.

Tip: Při nákupech kosmetiky na internetu můžete využít slevový kód na Notino.cz .)

Nesmíme zapomínat na kabelku! Kam bys dala všechny potřebné věci? Kabelkový slon je eshop, který nabízí velký výběr různých motivů. Kabelky jsou originální a zaujmou na první pohled!