Vybavte svůj šatník na zimu

Autor: Módní Blog

Zima se mílovými kroky blíží a na počasí venku je to již znát. Deštivý podzim a již tradičně blátivé Vánoce vyžadují o něco teplejší oblečení, abyste se úspěšně vyhnuli chřipkové epidemii…

Zima se mílovými kroky blíží a na počasí venku je to již znát. Deštivý podzim a již tradičně blátivé Vánoce vyžadují o něco teplejší oblečení, abyste se úspěšně vyhnuli chřipkové epidemii nebo případnému prochlazení. A pokud by Váš šatník již potřeboval obměnit, máme pro Vás několik tipů, které se Vám můžou hodit!

Nohy v teple, nemoc v pekle

V zimě se nevyhnete sněhové břečce a je dobré se na ni přichystat pořádnou obuví. Nejlépe k tomu slouží kozačky. Pohodlně se nosí, jsou trendy a navíc i zahřejí. Moje kozačky mi již bohužel začínají vypovídat službu, pokud jste na tom stejně, máme pár tipů, čím je nahradit.

Numero uno – šněrovací kozačky Rieker

Značku Rieker jistě netřeba představovat. Tyto šněrovací kozačky z Otta se nám zalíbily nejen svým designem, ale hlavně „poctivou“ podrážkou, s níž se nebudete bát vyrazit v zimě ven. Boty se hodí do města, do práce i na lehčí vycházku. Na kráse jim snad ubírá jen materiál, imitovaná kůže. Na druhou stanu imitovaná kůže má i svoje výhody – je levnější a snáze se o ni pečuje.

Reikerreiker02

Za druhé, kožené boty Selected

Módní značka Selected patří mezi mé nejoblíbenější vůbec. Tradičně dobrý střih a kvalita materiálu jsou spojeny se všemi produkty této značky, nebo jsem zkrátka vždy jen měla štěstí na dobrý kousek. Tentokrát již kožené boty jsou na podpatku, čímž zajišťují nositeli dostatečnou tepelnou izolaci a zároveň dobře vypadají.

Selected

Šaty dělají člověka

Kvalitní kabát je do nastávajícího nečasu nutností. Elegantní kabát britské značky New Look je vhodný do té nejtvrdší zimy. Jeho umělá vlákna by měla zahřát, avšak právě jeho syntetický materiál může leckomu vadit. Určitě by Vás však neměl škrabat na rukou, jelikož je zevnitř polstrovaný.

Newlook

Vytáhněte ruce z kapes!

Znáte to, konečky prstů vám mrznou a vy se už nemůžete dočkat doteku hrníčku, naplněného horkým čajem. Chodit stále s rukami v kapsách totiž také není příliš pohodlné a hlavně praktické.

Vybraly jsme rukavice, které jsou podle nás naprosto vhodné do současného počasí. Nejsou nikterak silné, avšak o to více praktické a svoji tepelnou úlohu také jistě splní. Nevím, jak je to s jejich dostupností v našich končinách, ale kdybyste je někde viděli, určitě stojí zato si tento módní i praktický kousek pořídit.

victoria

Kožené rukavice z Česka!

Nemůžeme si dovolit nezařadit ani tyto kožené rukavice ruční výroby, které vyrábí a prodává Česká firma. Rukavice mají hnědou až skořicovou barvu a jsou podšity přírodním hedvábím. O kvalitě není třeba pochybovat. Sama doma jeden pár mám, ne přímo tento kousek, a mohu všem rozhodně doporučit.

rukavice