Zaostřeno na jarní šatník: zajímavé kousky, díky kterým jaro přivítáte ve velkém stylu!

Autor: Módní Blog

Zaostřeno na jarní šatník: zajímavé kousky, díky kterým jaro přivítáte ve velkém stylu! Na jarní počasí, pomalu se probouzející přírodu a příjemnější teploty si sice budeme muset ještě nějaký ten…

Zaostřeno na jarní šatník: zajímavé kousky, díky kterým jaro přivítáte ve velkém stylu!

Na jarní počasí, pomalu se probouzející přírodu a příjemnější teploty si sice budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat, ovšem i tak rozhodně není na škodu připravit svůj šatník na jeho velkolepý comeback! Říká se, že štěstí přeje připraveným – a to byl největší impuls pro vytvoření dnešního článku, ve kterém vám prozradíme, jaké kousky by vám na začátku jara určitě neměly chybět. Až se zima rozhodne předat své vládnoucí žezlo dalšímu ročnímu období v pořadí, budete mít jasnou představu o tom, v čem vyrazit do ulic a udělat tak ten nejlepší dojem. Nenechte si ujít následující řádky, díky kterým jaro přivítáte ve velkém stylu!

shutterstock_247468048

Nepostradatelný denim

Možná si říkáte, že džínoviny už bylo akorát tak dost a že by to chtělo změnu v podobě jiného materiálu. Módní trendy jsou v tomto ohledu jasně proti vám a mluví jasně: denim na jaře rozhodně nesmí chybět! V tomto případě vás určitě potěšíme skutečností, že se nemusíte omezovat jen na klasické džíny. Trendy bude cokoli, co ponese nádech denimu – ať už to budou sukně, šaty, bundy nebo košile. Pořiďte si do své výbavy alespoň jeden džínový kousek a věřte, že vás s příchodem jara a rozkvétající přírodou zaručeně nikdo nepřehlédne!

shutterstock_275627138

 

— Při příštím nákupu parfémů zkuste využít slevové kupóny a cashback. Můžete je získat například do obchodů Parfums nebo Elnino.

Dávno opomenutý semiš

U otázky populárních materiálů ještě chvíli zůstaneme. Světe div se, ale o letošním jaře nebude chybným krokem vedle sázka na semiš. Tento materiál byl po několik posledních let zapomenut a pravda je taková, že po něm neštěkl ani pes. Nyní je ale všechno jinak a semiš, na který dříve drtivá většina lidí nedala dopustit, se bude nosit jak na bundách, tak i sukních, kabelkách nebo trendy svrších. Kdo má slabost pro semiš, ten rozhodně nebude dlouho váhat!

 

Proužky kdekoli a jakkoli

Chcete na jaře udělat dojem a neztratit se mezi probouzející se přírodou, která v tomto období začne hrát všemi barvami? Pak jednoznačně vsaďte na proužky, kterých o letošním jaře nebude nikdy dost! Klasikou všech klasik jsou proužky v modrobílém provedení, ovšem spoléhat se nemusíte jen na tuto kombinaci. Skvěle budou vypadat i proužky v nesmrtelné black and white variantě, ti odvážnější mohou vsadit na pruhované oblečení v jakémkoli odstínu.

Klasická košile se hlásí o slovo

Na první pohled jednoduchý svršek, se kterým ale můžete udělat obrovskou parádu. Dlouhá košile v pánském stylu dokáže při správném výběru zalichotit jakékoli postavě, a proto se jí nemusí vyhýbat jak ženy a dívky s dokonalou postavou, tak i ty, které mají nějaké to kilo navíc. Jakmile počasí dovolí, vyrazte do ulic v delší košili, kterou můžete vhodně doplnit o krátké šortky, stylové úzké kalhoty nebo legíny – košile zkrátka bude vypadat skvěle, ať už se k ní rozhodnete obléci cokoli.

shutterstock_82674859