3 tipy, jak působit mladistvěji

Autor: dana

Existuje hned několik jednoduchých triků, pomocí nichž může každá žena vypadat mladistvěji. Dámy, víte, které to jsou? Každá žena chce působit mladistvým dojmem. Jaké rafinované triky vám k tomu mohou…

Jak působit mladistvěji?

Existuje hned několik jednoduchých triků, pomocí nichž může každá žena vypadat mladistvěji. Dámy, víte, které to jsou?

Každá žena chce působit mladistvým dojmem. Jaké rafinované triky vám k tomu mohou snadno pomoci? To si můžete přečíst v následujícím článku. 

1. Barevná exploze

Černá barva působí elegantně, žensky a nádherně zeštíhluje. Zároveň však černá barva nelichotivě přidává roky. Což zřejmě nepotěší žádnou ženu. Zkuste proto do svého šatníku vpustit trochu zářivějších barev a vzorů.

Rozhodně hned nemusíte obměňovat celý svůj šatník. Bohatě postačí, pokud černé šaty doplníte barevnějším sakem, botami či kabelkou. Zkrátka se pokuste vyvarovat jednobarevným černým outfitům, a naopak se nebojte trošku zazářit ve výraznějších barvách. 

Kombinace výrazných barev.

2. Vhodné oblečení 

Dalším zaručeným trikem, jak působit mladistvě, je vhodné oblečení. Černé pouzdrové šaty, černé vysoké lodičky a černé psaníčko sice působí naprosto senzačně, ale roky vám takový outfit rozhodně neubere. Právě naopak. 

Nebojte se proto sáhnout po takovým módních kouscích, které jste nosila před lety. Krátké sukně, džíny a tenisky. To je jen malý výčet oblečení, díky kterému si můžete ubrat hned několik let. 

Tenisky

Již dávno neplatí, že jsou tenisky vhodné pouze pro mladší generace. Nosí je ženy i muži všech věkových kategorií. Rozhodně se po nich proto nebojte sáhnout ani vy. 

Ať už je řeč o sportovních teniskách nebo o elegantnějších vycházkových teniskách, jedná se zkrátka o obuv, která dokáže celý outfit nádherně omladit, a navíc je velmi pohodlná. Jelikož lze tenisky nosit opravdu téměř k čemukoliv, zkuste je za elegantní lodičky či baleríny občas vyměnit i vy. 

Tenisky pro podporu mladšího vzhledu.

Mini za midi

To, že vám již není dvacet, není žádný důvod k tomu, abyste se zřekla kratších sukní a šatů. Dámy ve středních letech si často myslí, že jediná přípustná délka je ta midi. To však není pravda. I ženy v nejlepších letech mohou bez obav sáhnout po minisukni. Například taková kratší kožená sukně s černými silonkami, kabátkem a extravagantnější kabelkou působí velmi vkusně, a přitom mladistvě. 

Džíny

Skvěle omladit dokáží také dokonale padnoucí džíny. Zkuste si proto pořídit takové džíny, které vám perfektně sednou a rázem uvidíte, že se vám budou mladistvé outfity tvořit prakticky samy. A záleží pouze na vás, zda dáte přednost skinům, džínům do zvonu nebo těm s vysokým pasem. 

3. Pestré doplňky

Celý mladistvý outfit můžete hravě podtrhnout vhodnými doplňky. Nebo naopak můžete vsadit především na ně.

Velká černá kabelka je sice praktická, ale menší barevná kabelka působí daleko mladistvěji. Alespoň jednu takovou by si proto měla pořídit každá žena. Perfektně vypadají také menší kožené či koženkové batohy, které se v poslední době staly obzvlášť oblíbené.

Zapomínat byste neměla ani na účes. Neboť jsou to právě vlasy, které se považují za korunku krásy všech žen. Vlasy tak můžete ozdobit nejrůznějšími sponkami či čelenkami, které jste nosila ještě v pubertě. Namysli nemáme extra barevné skřipce a gumičky, ale spíše elegantní spony, sametové čelenky, pinetky s perličkami a další podobné doplňky do vlasů, které vypadají elegantně, ale zároveň mladistvě. Navíc díky takovýmto doplňkům budou i běžně zvlněné vlasy působit upraveně, jako z profesionálního salonu. 

Vyzkoušet můžete také klobouky, kšiltovky nebo výrazné šperky. I ty vám mohou pomoci vypadat mladistvěji. 

Pestrobarevné módní doplňky.