A Cup Of Style

Autor: Módní Blog

Mít módu v krvi je dar. Když módní blog vedou dvě sestry, je to jistota. Nicole a Lucka rozlévají šálek stylu na svém blogu A Cup Of Style. Na některých fotkách…

Sestry si užily i slavný Ples v Opeře

Mít módu v krvi je dar. Když módní blog vedou dvě sestry, je to jistota. Nicole a Lucka rozlévají šálek stylu na svém blogu A Cup Of Style.

Na některých fotkách je těžké tyto dvě slečny rozlišit. Rodina se prostě nezapře. Pokud však se svou sestrou spolupracujete na stejném projektu, ani ji zapírat nemusíte. Lucie Ehrenbergerová založila roku 2009 svůj blog, aby měla svůj prostor se vyjádřit. Nicole se k ní připojila o tři roky později.

HLEDÁNÍ SEBE

Sestry vytvořily jedinečné duo a s módou si rády hrají. Osobní styl pro ně znamená vložit do aktuálních trendů svou duši. Jejich výtvory jsou velice zdařilé a rozhodně stojí blog A Cup Of Style za probádání. Inspirativní outfity tvoří například ze značek H&M, Tally Weijl, F&F, New Yorker. Nebojí se elegance ani ležérnosti.

NEBERTE MÓDU VÁŽNĚ

Neberte módu příliš vážně, vyjděte do ulic a experimentujte, to radí tyto blogerky. A možná mají pravdu. Orientovat se v módních trendech je sice fajn, ale pokud oblečení nedáte osobitý styl, nikdy nevznikne ta pravá móda. Budete jen další ramínko na šaty. A to nikdo z nás přeci nechce. Utřiďte si tedy v hlavě všechny trendy a hity sezóny, uvařte si šálek svého vlastního stylu a vrhněte se na nákupy.