Barevné holínky

Autor: Módní Blog

Barevné holínky do lesa i do města Holínky přece patří na pole, ne na přehlídková mola. To si určitě většina dívek pomyslí. Ale není to pravda. V barevných holínkách můžeš zazářit…

Barevné holínky do lesa i do města

Holínky přece patří na pole, ne na přehlídková mola. To si určitě většina dívek pomyslí. Ale není to pravda. V barevných holínkách můžeš zazářit také ty. Už dávno jsou pryč časy, kdy se tento druh obuvi spojoval pouze s rozbahněnou zahradou, či promáčeným lesem. Teď letí barevné holínky, kterých najdeš obrovské množství a nemusíš se obávat vyrazit v nich do města.

Fantazii se v barvách meze nekladou nejen u holínek

Neboj se experimentovat, zprvu bláznivý nápad se může přeměnit v nápaditý model. Holínky si klidně obuj na džíny, legíny a neboj se i kombinace se sukní. Fantazii se v tomto ohledu meze nekladou. Navíc díky velkému množství dostupných barevných kombinací nebude vůbec problém sladit originální podzimní obuv s kabelkou a deštníkem.

Velké holínky či malé, šněrovací či s kožichem?

Když už mluvíme o barvičkách, ber na vědomí, že už dávno nekoupíš pouze černé a odpudivé kusy jako pro nějakého vidláka ze statku. Od jednoduchých jednobarevných kusů si vybereš i mnohem divočejší vzory. Nic divného nejsou i holínky se šněrováním, či kožíškem. Stejně tak se nemusíš omezovat pouze na vysoké boty, k dostání jsou i holínky, které jsou pouze do výše kotníků.

Co říkáš na barevné holínky ty?

Jak sis mohla všimnout, s holínkami je zkrátka hodně zábavy a záleží jen na tobě, jak si s nimi poradíš a jakou kombinaci zvolíš. Od jednoduchých barev, až po zcela výstřední modely. Necháš se také přesvědčit k této zajímavé a módní obuvi?