České obchody s módou

Autor: Módní Blog

Prodej módy se pomalu začíná přesunovat na internet a zákazníci si na nový trend rychle zvykli. V dnešním článku Vám ukáži ty nejlepší módní eshopy v Česku a zároveň Vám…

Prodej módy se pomalu začíná přesunovat na internet a zákazníci si na nový trend rychle zvykli.
V dnešním článku Vám ukáži ty nejlepší módní eshopy v Česku a zároveň Vám prozradím několik tipů, jak se nespálit.

Začnu asi rovnou u toho největšího, protože Zoot budete nejspíše znát všichni. Pro ty, kteří zde ještě nenakupovali shrnu mé poznatky. Zoot je kvalitní obchod a lze zde sehnat dobré kousky oblečení, které jinde nenajdete a výběr je široký, jak pro ženy, tak pro muže. Každý den zde běží speciální akce, kde lze pořídit vybranou věc o polovinu levněji, jednu určenou pro každé pohlaví a zboží v této akci je každý den jiné. Občas lze takto narazit na skvělé věci. Skvělá je i komunikace obchodu a vůbec se snaží zákazníkům vyjít vstříc. Můžete třeba zboží, které Vám nepadne zdarma, tedy včetně poštovného, vrátit. Někomu se nelíbí kvalita věcí, ale zde jsem na žádný problém nepozoruji. Můžete také zkusit vyžít Zootí slevové kódy, které obchod občas vydává, třeba budete mít zrovna štěstí.

Takovou alternativou k Zootu je eshop Answear, ten se v Česku pomalu zabydluje. Nabízí široký sortiment značkové módy spíše menších, lokálních, značek z celého světa. Původem polský eshop není ještě u nás tolik známý, přesto rozhodně stojí za doporučení. Nevýhodou může být trochu dražší zboží. Oproti tomu jsou v eshopu často krátkodobé výrazné slevy na určitý druh zboží, třeba ve formě slevového kupónu – rozhodně doporučuji kontrolovat. Samozřejmostí je opět vrácení zdarma, dobrá komunikace. Moje osobní zkušenosti s Answearem jsou jen pozitivní.

Stylepit.cz je v Česku již nějakou dobu je. Jedná se o původem dánskou firmu, jejíž eshopy jsou nejpopulárnější ve skandinávských zemích. Sortiment eshopu je široký a kvalita zboží je vysoká, má to však jeden háček. A tím je poštovné. Protože Stylepit k nám zasílá zboží až ze svého skladu v Dánsku, je cena dopravy na České poměry hodně veliká – 160 Kč. Něco lze ušetřit při využití slevových kupónů na Stylepit, přesto stále budete čekat na doručení objednávky několik dnů. Oproti Zootu a Answearu, kteří doručují zboží do druhého dne, to je značná nevýhoda. Pokud Vám to ale nevadí, mohu Stylepit.cz také doporučit.