Chcete zažít proměnu image?

Autor: Módní Blog

Základem úspěchu je výběr O jakém výběru to mluvím? No přece o tom, vybrat si kvalitní kadeřnictví, vizáž studio a pak už se nechat jen hýčkat. Já jsem si pro…

Základem úspěchu je výběr

O jakém výběru to mluvím? No přece o tom, vybrat si kvalitní kadeřnictví, vizáž studio a pak už se nechat jen hýčkat. Já jsem si pro svou proměnu zvolila duo dvou úspěšných žen, které se věnují proměnám již dlouho. Přesvědčily mne jejich práce, které prezentují na Facebooku, ale i pohoda, kterou se prezentují. Gabriela Mazurková jakožto kadeřnice, o které jste mohli číst již dříve a stejně tak Janka Magočová, vizážistka tvořily spolu s kameramanem Víťou skvělý a sehraný tým. Byla jsem docela nervózní, protože jsem v podstatě nevěděla do čeho jdu. U takové proměny se dá s kadeřnicí domluvit, na tom co byste opravdu nechtěli, ale pokud chcete zažít opravdové vzrůšo jako já, jděte do toho naplno a nechte se jen hýčkat. A jak že to všechno začalo?

Na začátku byly dvě blondýny, jedna kadeřnice, vizážistka-fotografka v jedné osobě a kameraman. A jak to skončilo? Tak na to si ještě počkáte. Když jsme ráno dorazily do Dětmarovic, kde má Gabka Mazurková svoje studio ještě jsme netušily, jak krásný den prožijeme. Po pár kosmetických úpravách interiéru pro kameramana jsme zasedli do křesla a už to bylo. Když začala Gabka míchat hustě fialovou barvu v misce začala jsem se trochu obávat co ze mě bude. Ale základem úspěchu je nebát se a důvěřovat kadeřnici. Poté co jsem v záplavě alobalu uvolnila místo své kamarádce tak jsem si oddechla, byla na tom stejně :).

Druhý krok je líčení

Když jsme zřely tu nádheru, kterou Gabka vykouzlila na hlavách nás obou byly jsme nadšením bez sebe. Nic tak šíleného a zároveň skvělého jsem v životě nezažila. Bylo to jako fakt dost dobrý sen, ze kterého se nechcete probudit. Stejně tak na tom byla má kamarádka. Ani jedna z nás nezůstala blondýnou! Ale že nás holky dlouho napínaly. Bylo to jako z těch pořadů o kadeřnicích, kde vám zakryjí zrcadlo a nemůžete se podívat co vám dělají a pak propadnete šoku, když se uvidíte. A dnes se ten sen stal skutečností. A zdaleka to nebyl konec.

Přišlo líčení. Vizážistka Janka Magočová vytasila své nářadí v podobě asi milionu barviček a štětců a začala kouzlit. Vytvořila nám na obličeji něco tak neskutečného a tak sexy, že jsem si ji chtěla zabalit domů jako svojí osobní vizážistku. Přesně věděla, co je trendy, co bude trendy, co se hodí ke kterým vlasům a ke které pleti. Vyzkoušely jsme několik variant líčení k různým outfitům.

Do třetice skvělý outfit

Stejně jako ukázaly holky, že jsou profesionálky ve svých oborech, tak i v oblasti módy se ukázaly jako umělkyně. Focení, které bylo součástí proměny proběhlo v extra luxusním klubu Magic Café v Přerově. Vystřídaly jsme několik extravagantních kousků a nafotily spoustu krásných fotek. Jedním z outfitů, které jsme vyzkoušely, byl i outfit pro běžné nošení. Holky nic nenechaly náhodě a byly opravdu profesionální.

Vím, že moc chvály škodí, ale tady chválou opravdu šetřit nebudu. Stejně jako Beauty Factory tak Kadeřnictví Resto patří díky těmto dvěma umělkyním mezi jedno z nejkvalitnějších studií proměn v Ostravě a okolí. Pokud se s holkama chcete spojit a myslím, že byste určitě měli tak kontakt je na facebooku. Gabka Mazurková – Kadeřnictví Resto a Janka Magočová – Beauty Factory. A dámy a pánové, netvrďte si do očí, že změnu nepotřebujete, protože ZMĚNA JE ŽIVOT!

A jako bonus pro vás máme video z této proměny, které výjde na Nový rok na zbrusu novém Módním blogu! Takže se máte na co těšit 😉