Chytře i pohodlně, aneb jak správně vybírat spodní prádlo?

Autor: Módní Blog

Spodní prádlo tvoří základ našeho každodenního outfitu. Správně zvolené prádlo by mělo být především pohodlné a zároveň by mělo být lichotivé pro vaši postavu. Je až s podivem, kolik žen a…

Spodní prádlo tvoří základ našeho každodenního outfitu. Správně zvolené prádlo by mělo být především pohodlné a zároveň by mělo být lichotivé pro vaši postavu. Je až s podivem, kolik žen a dívek nevěnuje výběru správného spodního prádla tolik pozornosti, kolik by si tento úkol zasloužil – a to je samozřejmě špatně. Právě vysoké procento lidí nosící nevhodné prádlo bylo impulsem pro vytvoření dnešního článku, ve kterém se společně podíváme na základní pravidla, jichž byste se při nákupu spodního prádla měli držet. Nejste-li si jisté, zda k tomuto úkolu přistupujete správně, pak si určitě nenechte ujít následující řádky!

shutterstock_50309701

Nákup spodního prádla může být i zábava!

Možná patříte k lidem, které nakupování všeobecně příliš nezajímá, natož dojde-li řeč na nákup spodního prádla. Jestliže to u vás probíhá tím stylem, že přijdete do obchodu a v co možná největší rychlosti popadnete první kousky, které vám přijdou pod ruku, pak si možná škodíte více, než si myslíte. Nevhodně zvolené spodní prádlo vám nejen nesluší, ale rovněž vám neposkytuje to pravé pohodlí. Díky našim tipům ale budete vědět, jak na to a nákupy se pro vás rázem stanou o něco zábavnější!

shutterstock_72866302

 

TIP: Při výběru spodního prádla na internetu můžete využít Astratex.cz nebo slevový kód na Trenyrkarna.cz – http://kuponer.cz/obchody/trenyrkarna/.

Pravidla pro výběr spodního prádla

Níže najdete několik pravidel, kterých je dobré se držet při nákupu spodního prádla. Berte je jako užitečné vodítko, díky kterému již nikdy neuděláte chybu a pokaždé si v tomto pestrém sortimentu dokážete vybrat správně.

 

  1. První rada zní: zkoušejte, zkoušejte, zkoušejte!

Můžete znát své míry do posledního milimetru, ovšem i tak byste si vybrané kousky pokaždé měli vyzkoušet. Není totiž velikost jako velikost a obchody se v tomto ohledu hodně liší. Možná se i vám stalo, že jste si v jednom obchodě koupili velikost 37 a dokonale vám padla, kdežto ve druhém obchodě jste se do stejné velikosti nemohli nacpat ani omylem.

 

  1. Nekupujte si prádlo, které vám dokonale nesedí

Pokud si vyzkoušíte spodní prádlo a nebudete s ním úplně spokojeni, určitě si jej nekupujte. Mnoho lidí si takto počíná především díky slevám, které se dají na oblečení uplatnit a říkají si, že přece nevynechají možnost ušetřit nějakou tu korunu. Bohužel ve většině případů pak takto nakoupené zboží stejně leží na dně šuplíku, protože jejich majitelům nevyhovuje.

 

  1. Krajkové spodní prádlo není pro všechny příležitosti

Krajkovému spodnímu prádlu lze mnohdy jen stěží odolat. Je pravda, že například podprsenka lemovaná slušivou krajkou je velice pěkná na pohled, ovšem v tomto případě nutno počítat s tím, že krajka bývá vidět. Pro každodenní nošení je proto daleko praktičtější hladké prádlo – to krajkované si nechte na speciální příležitosti.