Pod stromeček spodní prádlo

Autor: Módní Blog

Nevíš, co by se tvému miláčkovi líbilo pod stromečkem? Co takhle pořídit jemu, nebo sobě nové spodní prádlo, či přímo erotické prádlo a rozdmýchat novou vášeň. Tohle zaručeně ocení a…

Nevíš, co by se tvému miláčkovi líbilo pod stromečkem? Co takhle pořídit jemu, nebo sobě nové spodní prádlo, či přímo erotické prádlo a rozdmýchat novou vášeň. Tohle zaručeně ocení a dlouho na to nezapomene! Jak takové luxusní spodní prádlo vybrat se dozvíš v tomto článku.

Jak vybrat luxusní spodní prádlo pro muže

Nejdříve bych se věnoval výběru spodního prádla pro muže. To bude celkem jednoduché. Jediné potíže mohou nastat při výběru velikosti, ale tu snad v nestřežené chvilce snadno zjistíš. Takže Další otázka by mohla být jaký druh zvolit. Dají se koupit pánské boxerky, slipy nebo tanga pro odvážné. Ty sama víš, v jakém spodním prádle tvůj miláček nejraději chodí a pokud ne, tak mu kup to, co se nejvíce líbí tobě. Kluci vážně dají na to, co se líbí jejich přítelkyním, to mi věř!

Nejlepší materiál je 100% bavlna, nebo bavlna s lycrou. Čím větší umělina, tím méně pohodlí pro jeho chloubu. Dále se koukni na gumu. Musí držet, ale neškrtit. Já osobně mám nejraději širokou gumu, jako mají například tyto boxerky Diesel. Vůbec neškrtí a příjemně se nosí. Navíc, pokud na tom někomu záleží, vynikne nápis výrobce.

Můžeš se setkat s různým řešením přední části tohoto spodního prádla – bez otvoru, s otvorem na knoflíčky a s otvorem obšitým. V zásadě je celkem jedno jaké vybereš, k čemu ten otvor je asi není třeba vysvětlovat. 🙂

Jak vybrat luxusní spodní prádlo pro ženu

Tady to bude mírně složitější. Zaprvé mají několik druhů, velikostí a typů spodního prádla. Když to vezmu shora tak to máme několik typů podprsenek, korzetů a košilek. Pod nimi většinou najdeme některý z typů kalhotek, dámských boxerek nebo tanga. Někdy se může vyskytnout i podvazkový pás, to je paráda. Hoši, řekněme si to upřímně, kdo nesní o tom, že ho tam jednou najde? A tím se dostávám k prima dárku pro oba – dámské erotické prádlo.

TIP: Se sexy spodní prádlem nadělte pod stromeček i erotickou pomůcku a ozvláštněte díky ní společně trávené cvhíle.

Luxusní spodní prádlo: Podprsenka

  • Nevím, jestli obsáhnu všechny, protože jsem chlap, ale aspoň vidíš, že to nebude jednoduché. Vyber nejlépe tu, kterou chceš, aby tvoje láska nosila. 🙂 V zásadě, bych zmínil populární push-up podprsenky, krajkové nebo korzety. Když už vybereš tu pravou, dojde na velikost. Ta se skládá z čísla a písmene. Ono číslo znamená obvod hrudníku a písmeno značí velikost košíčků. Jak zjistíš ty pravé míry? Buď ji jednu podprsenku vezmi a řekni, že když si uklidí, určitě ji najde, nebo až ji budeš objímat, vezmi si provázek a nenápadně si poznač délku. 🙂 Košíček se měří o něco příjemněji a stačí jen tvé dlaně.

Luxusní spodní prádlo: Kalhotky

  • Kalhotky, boxerky nebo nějaká tanga tady je to v pohodě, vyber ty nejhezčí, koukni na materiál a nakonec zvol velikost S, M, L, jak to znáš.

Luxusní spodní prádlo: Erotické prádlo

  • Erotické prádlo, to je dárek pro oba! Vášeň stoupá, těla se přibližují, povzbuzena tím svůdným spodním prádlem či košilkou. Stop. Kdo ví, jestli ti už bylo 18, raději se podívej sám. Tady mají velký výběr: http://www.luxusnipradlo.cz/eroticke-pradlo/ !