Drinky na Silvestra, které „píšou“

Autor: Módní Blog

Novoroční přípitek s alkoholem trošku jinak Pokud chceš během rozjetého večera zkusit trochu jiný novoroční přípitek, vyzkoušej drink zvaný Bílý medvěd. Do velkého panáku naliješ půlku z vodky a půl…

Novoroční přípitek s alkoholem trošku jinak

Pokud chceš během rozjetého večera zkusit trochu jiný novoroční přípitek, vyzkoušej drink zvaný Bílý medvěd. Do velkého panáku naliješ půlku z vodky a půl z šampaňského a po požití zakousneš jahodou. Je to vynikající způsob, jak zaručit, aby byl novoroční přípitek to poslední, co si budeš pamatovat.

 

Korma – tichý zabiják alkoholem

Pokud nepatříš k těm, kteří na Silvestra „jedou na alkoholu“ a radši si pochutnáš na pivu, tak zpozorni. Korma je nápoj pro skutečné fajnšmekry. Stačí smíchat pivo (nejlépe černé) a medovinu. Poměr záleží na tobě. Ale dej si pořádný pozor, čím lépe to chutná, tím nebezpečnější je. Zkrátka tichý zabiják.

 

Magický lektvar

Teď přidám jeden z vlastních vynálezů v říši alkoholu. Potřebovat budeš flašku rumu a vodky, cherry koly a dávku skořice. To vše zamícháš do jedné pet lahve a může začít pravá silvestrovská jízda. Kombinace zní značně nevábně, ale chuťově je nápoj delikátní. Jenže pozor na následky. Jsou těžké, takže opatrně 🙂

 

Král němoty

A to nejlepší nakonec. Pokud máš koule na pořádný alkoholový zážitek a odpovídající počet financí, tak zkus smíchat do jednoho velkého panáku absinth, alpský rum a stříbrnou tequillu. Dej si to dvakrát a můžeš jenom doufat, že se ráno probudíš zdravý. A poté doufej, že ti někdo prozradí, co se vlastně na Silvestra dělo, protože šance, že si budeš pamatovat, že je Nový rok, je skutečně mizivá.