Džínová bunda má styl i šmrnc! Chcete vědět s čím jí nosit?

Autor: Módní Blog

Nadčasová džínová bunda si získala srdce i přízeň mnoha žen a dívek napříč všemi věkovými kategoriemi a hrdě si tak vydobyla čestné místo v jejich šatníku. Tento módní kousek se nosil…

Nadčasová džínová bunda si získala srdce i přízeň mnoha žen a dívek napříč všemi věkovými kategoriemi a hrdě si tak vydobyla čestné místo v jejich šatníku. Tento módní kousek se nosil již před mnoha lety, kdy denim slavil obrovský úspěch a ani v dnešní době se nezařadil do ústraní, ba naopak se pyšně drží na předních příčkách a udává tak módní směr. Máte-li klasickou džísku schovanou někde na dně skříně a nenosíte ji jen proto, že jednoduše nevíte jak a s čím ji kombinovat, pak si rozhodně nenechte ujít dnešní článek. My totiž víme, k čemu se džínová bunda dokonale hodí a chystáme se vám to v následujících řádcích prozradit!

shutterstock_112637678

Klasika v moderním kabátě

Největší výhodou džínové bundy je skutečnost, že i starší modely mají své kouzlo a vy s nimi můžete udělat hotovou díru do světa. Kdo má v útrobách své šatní skříně i starší model, může se s ním hrdě chlubit okolí. Věřte nebo ne, ale i džíska, kterou jste nosili snad stokrát, může působit nově a neokoukaně!

Kombinace první: džínová bunda a sukně

V první řadě svou pozornost zaměříme na džínové bundy sahající do pasu, ke které se více než k čemukoli jinému hodí sukně začínající právě v této úrovni těla. Džínová bunda bude vypadat skvěle jak s širokými modely sukně, tak i s pouzdrovými variantami. V této dokonalé trendy kombinaci si můžete vyrazit kamkoli – na koncert, do města nebo na kafe s kamarádkou.

shutterstock_271766027

Kombinace druhá: denim v dvojím pojetí

Zkombinovat denim s denimem? Jasně, proč ne! Spojení dvou džínových kusů navíc bude hitem následujícího jara, takže na podobně laděné modely s klidným srdcem vsaďte svou horkou kartu. Džínová bunda s úzkými kalhotami stejného materiálu vykouzlí skutečně neodolatelný vzhled, díky kterému se za vámi bude vaše okolí obdivně otáčet

Kombinace třetí: džínová bunda a šaty

Do třetice všeho dobrého nutno zmínit další perfektní kombinaci – tentokrát v podobě džínové bundy a ležérních šatů. Věřte nebo ne, ale tahle dvojice vás nikdy nezklame. Záleží jen na vás, zda si pod bundu oblečete šaty krátké nebo delší sahající až na zem. K tomuto outfitu pak jen stačí zvolit správné botky a doplňky a rázem se můžete stát hvězdou ulice!

shutterstock_83952742