Fotky, fototapety a plakáty, které zútulní domov

Autor: dana

Hledáte něco, co by příjemně zútulnilo váš domov? Nebo zkrátka jen chcete vykrýt prázdné místo na zdi? Co zkusit vsadit na nejrůznější fototapety a plakáty, které se v současnosti stávají…

Dům plný fotek.

Hledáte něco, co by příjemně zútulnilo váš domov? Nebo zkrátka jen chcete vykrýt prázdné místo na zdi? Co zkusit vsadit na nejrůznější fototapety a plakáty, které se v současnosti stávají čím dál více oblíbené?

Máte již plný domov vlastních fotek a rádi byste prostor ještě něčím zaplnili? Nebo potřebujete vyplnit prázdné místo na zdi ve vaší kanceláři a rodinná fotka se tam úplně nehodí? Plakáty a fototapety jsou sázkou na jistotu. Vypadají skvěle, jsou cenově přijatelné a nabídka nejrůznější typů plakátů je opravdu pestrá.

Fotky jako dekorace do domácnosti.

Domov plný fotek

Není nic krásnějšího, než když je domov naplněný krásnými vzpomínkami. Obzvláště ženy si na vystavení vlastních fotografií velmi zakládají. Ať už se jedná o fotografie dětí, ze svatby či rodinné fotografie.

Fotky dokáží do domova vnést ještě větší pohodu a pocit útulnosti. Záleží samozřejmě na výběru vystavené fotografie. Pokud však zvolíte fotky plné barev a úsměvů, uvidíte, jak se váš domov naplní ještě větší radostí.

Moderní technologie a vychytávky nabízí nespočet možností, kterými lze fotografie povznést na ještě vyšší úroveň. Ať už se jedná o stylové fotokoláže, tisk fotografií na různé předměty či zvětšení fotografie do velkých formátů.

Například taková vlastní fotografie natištěná na obal mobilního telefonu je v posledních letech naprostým hitem. A není se čemu divit. Mobil držíme v ruce všichni několikrát za den. Pokud si tedy necháme na kryt mobilu natisknout fotky dětí či partnera, budeme je mít po celý den stále na očích. Takovýto kryt na mobil s vlastní fotkou je zároveň skvělý tip na vánoční dárek pro vaše blízké.

Velmi oblíbené jsou rovněž i zmiňované fotokoláže. Ať už ty, které si pomocí jednotlivých fotek a rámečků na zdi vytvoříte sami, nebo takové fotokoláže, které si můžeme nechat již vytisknout. Tedy velký fotopapír s několika fotkami.

Fototapety a plakáty

Někdy se však může stát, že se vámi pořízené fotografie do daného prostoru příliš nehodí, nebo jste zásobu svých fotek vyčerpali a všechny ty povedené u vás doma na zdi již visí. V tu chvíli přichází čas na fototapety a plakáty. Ty si můžete vystavit buď samostatně, nebo je zakomponovat do fotokoláže vlastních fotografií. Záleží čistě na vás.

Díky plakátům a fototapetám můžete svůj domov příjemně ozvláštnit a vdechnout mu novou atmosféru. A to například takovými plakáty s filmovými hrdiny, plakáty se světově známými zpěváky, či plakáty s místy, která jste dosud neměli možnost navštívit, ale na svém wishlistu je máte již delší dobu. Takové plakáty mohou zároveň sloužit jako motivace, kam byste se jednou chtěli podívat.

Rozhodně se nemusíte bát, že byste svůj vysněný plakát či fototapetu nesehnali. Ať už toužíte po jakémkoliv plakátu, dnešní kamenné i internetové obchody svým zákazníkům přináší opravdu velmi pestrou nabídku. Jedny takové originální fototapety a plakáty vám přináší také postershop.cz.

Fototapety a plakáty jsou také skvělou variantou do prostorů, kam se rodinné fotografie opravdu nehodí. Řeč je například o kancelářských prostorech a veřejných prostorech, jako jsou například kavárny, kosmetické salony a podobné. Tam se daleko více hodí plakáty a fototapety neutrálních motivů.

A stejně tak, jako můžete někoho potěšit vlastní fotografií, tak někoho můžete potěšit i fototapetou či plakátem. Takové plakáty s květinami pro ženy či plakáty s pěknými auty pro muže jsou sázkou na jistotu. A s blížícími se Vánocemi není báječných tipů na originální dárky nikdy dost.

A co vy? Dáváte přednost vlastním fotografiím, nebo vám domov zdobí i nějaký ten zakoupený plakát?