Móda podle Ani Geislerové

Autor: Módní Blog

Aňa with Love V této zemi pravděpodobně neexistuje mladý člověk, který by neznal hvězdu českého filmového plátna Aňu Geislerovou. Ať už dáváš přednost filmům z dob okupace jako byly Želary…

Aňa with Love

V této zemi pravděpodobně neexistuje mladý člověk, který by neznal hvězdu českého filmového plátna Aňu Geislerovou. Ať už dáváš přednost filmům z dob okupace jako byly Želary nebo příběhům z doby, ve které právě nyní žijeme jako byly Medvídek a Nevinnost, herečku s něžnými ale výraznými rysy v nich nemůžeš přehlédnout. Bohužel jen málokomu se naskytla příležitost vidět tuto mediálně známou filmovou hvězdu na vlastní oči. Proto doufám,že příznivce potěším možností koupit si módní kousek navržený právě touto herečkou. Aňa Geislerová navrhla kolekci pro Pietro Filipi. With Love.

Aňa Geislerová a její kolekce podzim/zima 2010

Aňa Geislerová se módní návrhářkou stala prakticky již v minulém roce, když spojila své schopnosti s italskou firmou Pietro Filipi a navrhla vlastní kolekci podzim/zima s názvem Aňa Geislerová pro Pietro with Love. Inspirací se jí podle vlastních slov stala skříň prababičky Ellen. Prakticky už toto vysoce elegantní jméno naznačuje, že v kolekci nalezneme oblečení hodné pravé dámy, kterou i sama herečka bez pochyb je. Zimní kolekce se mimo jiné pyšnila speciálně navrženými doplňky. Ne však takovými jak je známe. Čepice a kabelky jsou snad samozřejmostí, proto se určitou zvláštností staly zejména vlastní knoflíky, výšivky a potisky. Aňa se tak přidala k řadě zahraničních celebrit jako sestry Cruzovy či Victoria Beckham, které si obsah svého šatníku mohou navrhnout samy.

Něžné léto podle Ani

Spolupráce s Aňou se módní značce beze sporu vydařila, neboť neváhala angažovat herečku i v kolekci jaro/léto 2011. A jaké že oblečení můžeme očekávat? Něžné jako hvězda sama s elegancí, která, dle mého názoru, byla prababičce Ellen vlastní.  Sukně a halenky ze splývavých materiálů, kostýmky z kvalitních látek,  většina v provedení jemných béžových a krémových odstínů. A slamáky. Na pánský způsob samozřejmě, aby té ženskosti nebylo moc. Ponoř se i ty do doby dávno zapomenuté, do starých prachem zašlých časů, kdy muži zdravili dámy poklonou s kloboukem a ženy se chránily před sluncem paraplíčkem. S Aňou for Pietro with Love to půjde samo.