Móda podle Mary-Kate a Ashley Olsen

Autor: Módní Blog

Je ti 9 měsíců? Kariéra začíná Někdo nejdříve studuje až téměř do třiceti let, aby si pak začal budovat pevnou půdu pod nohama a rozjel úspěšnou kariérní dráhu. Mary-Kate a…

Je ti 9 měsíců? Kariéra začíná

Někdo nejdříve studuje až téměř do třiceti let, aby si pak začal budovat pevnou půdu pod nohama a rozjel úspěšnou kariérní dráhu. Mary-Kate a Ashley Olsen však absolvovaly o něco rychlejší cestu. Pracovat začly už jako malá nemluvňata, když se střídaly při natáčení seriálu Plný dům. Myslíš, že to byla jen jednorázovka a děti se vrátily k normálnímu životu? Omyl, sestry od té doby natočily nespočet dalších filmů a seriálů. Od svých šesti let natáčeli pod firmou Dualstar, jejímiž prezidentkami se staly ve svých 18 letech. Zanedlouho pak začaly fušovat do módního řemesla a pod Dualstar tak díky nim vznikly už tři módní značky. To vše stihly do svých 24 let.

Dvojčata Olsenova jsou módními guru

Díváš se na ně v tomhle ohledu skepticky? Pak věř, že takto se na ně na začátku jejich módní kariéry dívala většina lidí z brandže. Mary-Kate a Ashley ale dokázaly, že módě skutečně rozumí a především, že mají nezaměnitelný a originální styl. Jejich oblečení je bohémské, ženské, ale nikdy nebude působit vyzývavě nebo vulgárně a to je to pravé. Na trh už uvedly značku Elizabeth and James, pojmenovanou po své mladší sestře a starším bratrovi. Jak sama dvojčata řekla, jsou rády, že má značka takový úspěch i bez toho, aniž by nesla jejich jména, to byl jejich cíl. Další značka, Olsenboye, je řada určena pro mladistvé, ale zároveň v ní může to své najít člověk v každém věku. Nejmladším projektem je značka The Row, s níž slaví Olsenky největší úspěch a dokonce získaly nominaci na cenu CDFA.

 

Pohled do soukromí Mary-Kate a Ashley Olsen

Zajímá tě, jaký spolu mají tahle dvojčata vztah? Jak jinak než velice pevný. Jsou si prý navzájem těmi nejbližšími lidmi. Když má jedna problémy nebo když je šťastná, druhá to cítí také a klidně od sebe můžou být stovky kilometrů daleko. Vzájemně se vyvažují. Přesto se rozhodly bydlet oddeleně, protože jim to více prospívá. Jsou si vzácnější a nemluví pořád jen o práci. Co se týče podnikání, říká se, že Ashley je spíše přes finance a praktickou stánku, zatímco Mary-Kate je ta kreativní duše. To, co dvojčata dokázala do svých 24 let je opravdu obdivuhodné a ještě obdivuhodnější je, že za tím vším stojí ony samy svou pracovitostí. O něco starší, nicméně stejně pilné včelky jsou i Penelope Cruz a Victoria Beckham o jejichž módních počinech si můžeš přečíst v mých předchozích článcích.