I mužům udělá radost parfém. Se kterým rozhodně zabodujete?

Autor: modniblog.cz

Kvalitním parfémem dnes už neuděláte radost jen něžnému pohlaví. Moderní muž ví, že poctivá péče o zevnějšek je poloviční cestou k úspěchu. Podpořte ho v jeho snahách k lepšímu já a obdarujte…

I muže jistě potěší parfém.

Kvalitním parfémem dnes už neuděláte radost jen něžnému pohlaví. Moderní muž ví, že poctivá péče o zevnějšek je poloviční cestou k úspěchu. Podpořte ho v jeho snahách k lepšímu já a obdarujte jej na Vánoce parfémem. Kterým? To zjistíte níže.

Hermès: Terre d’Hermès

Terre d’Hermès od značky Hermès dokazuje, že jednoduchost pánům sluší. Zdánlivě obyčejný parfém pro muže propůjčuje svému majiteli pocit neodolatelnosti a síly. Klasické dřevité tóny obohacené o lišejník, pryskyřici a náznak svěžích citrusů vytvářejí tradiční cypřišovou vůni. S tímto kouskem nešlápnete vedle. 

Tom Ford: Noir Extreme

Návrhář Tom Ford na svět přivedl nebezpečnou kombinaci letních hřejivých vůní se smyslnými pikantními podtóny. Bulharská růže, jasmín a svůdná vanilka zlákají nejednu ženu. Díky drsnějšímu zázvoru a náznakům kůže si ale parfém Noir Extreme stále zachovává svou sílu a mužnost. 

Hugo Boss: No. 6 Bottled 

Dokonalým odrazem mužského světa je Hubo Boss v novém obalu. Citrusově-kořeněná vůně se základem v cedrovém, santalovém a olivovém dřevu navozuje pocit luxusu, úspěchu a svůdného sebevědomí. Zkrátka ideální parfém pro ideálního muže.

Bentley: Intense 

Luxus britských automobilů značky Bentley teď dřímá v lahvičce parfémové vody Intense. Originalitu v sobě nezapře. Na první dobrou omámí netradičními tóny kadidla, geránia a černého pepře. Nechybí ale ani vůně kůže doplněná o špetku šalvěje a květ labdana. 

Narciso Rodriguez: For Him Bleu Noir

Hledáte spíše silný sexy parfém pro muže? Značka Narciso Rodriguez vyladila tu správnou kombinaci a dala vzniknout vůni For Him Bleu Noir. Z počátku výraznější citrusové tóny rychle nahradí smyslné pižmo, semiš a kosatec s neodolatelným kořenitým a dřevitým zakončením.