Je váš šatník kompletní, aneb povinná módní výbava každé ženy!

Autor: Módní Blog

Můžete preferovat jakýkoli styl a nosit takové oblečení, které je vám nejpohodlnější a po vzhledové stránce i nejpřitažlivější. Můžete sledovat aktuální módní trendy, nebo se řídit vlastní intuicí. Za oblečení…

Můžete preferovat jakýkoli styl a nosit takové oblečení, které je vám nejpohodlnější a po vzhledové stránce i nejpřitažlivější. Můžete sledovat aktuální módní trendy, nebo se řídit vlastní intuicí. Za oblečení můžete utrácet tisíce, nebo si jej můžete pořídit za pár kaček z druhé ruky. To ale vůbec nic nemění na skutečnosti, že v dámském šatníku existuje jistý seznam věcí, který musí mít každá žena – a to bez výjimky! Otevřete dveře do své šatní skříně a podrobte jí důkladné prohlídce: obstojí v našem testu, nebo jej naopak projede na plné čáře? Co se musí skrývat v módní výbavě každé ženy či dívky? Na to se podíváme v následujících řádcích!

Jednoduché kousky, se kterými se dá kouzlit

Nečekejte sáhodlouhý seznam oblečení, bez kterého byste se v žádném případě neobešli. Ve skutečnosti je to mnohem jednodušší. Kdo chce jít s dobou a působit na své okolí upraveným a přitažlivým dojmem, ten by měl mít po ruce několik jednoduchých a kvalitních kousků, se kterými můžete parádně kouzlit. Chcete vědět jaké? Pak rozhodně nepřestávejte číst!

 

  • Bílé tričko

Snad nic nepředstavuje takovou klasiku, jako jednoduché bílé tričko. Možná si říkáte, že je nudné, nezajímavé a v nikom nevyvolá dojem, že svým outfitem chcete zaujmout. Není to pravda. Bílé tričko oceníte v mnoha případech, neboť jej můžete nosit prakticky k čemukoli a kamkoli: k džínům, sukni, legínám, do práce, na schůzku, na kafe s kamarádkou…

Tip: Módu můžete nakoupit výhodněji na Bonprix, využijte slevové kupóny na novou letní kolekci.

 

shutterstock_301409669

  • Kožená bunda

Ještě než se začnete chytat za hlavu s představou několikatisícové investice, nechte si obhájit, proč má i tento kousek ve svém šatníku své čestné místo. Kožená bunda je sice nákladnější na finance, ale vydrží vám roky a nikdy nevyjde z módy. Nosit ji můžete prakticky ke všemu a pokaždé to bude vypadat skvěle. Dvěma slovy? Výhodná investice!

shutterstock_281652983

 

  • Lodičky v tělové barvě

Lodičky jsou obuví žen – o tom ani potom. Možná jich ve své sbírce máte několik, k povinné výbavě však patří lodičky tělové. Ty jsou na kombinování s dalším outfitem mnohem praktičtější, nežli jejich černá varianta. Nosit k nim můžete jak černobílou klasiku, tak i divoké vzory nebo výrazné barvy – tak či tak uděláte obrovský dojem.

  • Tmavé džíny

Zaručeně vás nepřekvapí, že mezi povinnou výbavu zařadíme i nesmrtelný denim, ovšem pozor – schvalujeme jen tmavé džíny ve slim-fit střihu! Pokud si vyberte správnou velikost, která vám dokonale padne, pak s tímto kouskem oblečení můžete udělat díru do světa. Tmavé džíny unosíte všude a nahradit mohou i elegantní kalhoty, pokud se vhodně zkombinují se správným svrškem.

shutterstock_73405090

  •  Kotníkové boty

Jaký by to byl seznam, kdyby neobsahoval další módní slabost žen a dívek – kotníkové boty. Kozačky dosahující ke kotníkům totiž můžete obou prakticky k čemukoli a vytvářet tak dech beroucí outfitu, kterými vašemu okolí dáte jasně najevo, že víte, co se sluší nosit!

shutterstock_165110750