KABELKY Z VLASTNÍ DÍLNY

Autor: Módní Blog

V každém z nás je kus tvořivosti. Probuďte v sobě módního návrháře a stvořte své vlastní dílo. Přinášíme skvělé nápady na dvě tašky z vlastní dílny! Když hodnotíme práci módních návrhářů, jsme jako žraloci.…

Vlastní výroba je fenoménem

V každém z nás je kus tvořivosti. Probuďte v sobě módního návrháře a stvořte své vlastní dílo. Přinášíme skvělé nápady na dvě tašky z vlastní dílny!

Když hodnotíme práci módních návrhářů, jsme jako žraloci. Nemilosrdní, připraveni rozcupovat jejich námahu, dravci. Očekáváme od nich nejlepší výsledek, jiný není přípustný. Koneckonců je to jejich zaměstnání. A pokud jde o módu, vždy musíte počítat, že hrajete ruskou ruletu. Tedy až na módu značky „Handmade“.

Vejít do společnosti s vlastně vyrobenou věcí je jako přijít se soškou Oscara. Všichni se jí chtějí dotknout, aby si ověřili, že je skutečná. Handmade móda je boom dnešní doby. Všichni chceme vyrábět, všichni chceme být součástí módního průmyslu. Návody na „výrobky s vlastním štítkem“ jsou k nalezení všude. A my jsme se tentokrát zaměřili na kabelky.

ZIP KÓD

Naprosto neuvěřitelný nápad zasluhující potlesk a uznání. Propletení zipů, připevnění k podšívce, sešpendlení a sešití. Výsledek vypadá skutečně geniálně! S takovou taškou uděláte ve městě parádu a při její výrobě utratíte minimum financí. Zaručena je i originalita, protože s barvami zipů si můžete hrát libovolně. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

Doporučujeme: obchod s módou freshlabels má hezký a neokoukaný sortiment. Při nákupu zde můžete využít freshlabels slevový kód.

HRÁČ ČÍSLO JEDNA

Dokážete si představit lepší tašku přes rameno pro sportovce či sportovkyně? Nebo se chystáte na důležitý zápas a chcete originální outfit, který každého zaujme? Tuhle tašku si připište na seznam, protože si ji jednoduše všichni zamilují! A opět je výroba jednoduchá, stačí jen trocha šikovnosti a trpělivosti. A samozřejmě mít k dispozici míč, který můžete vylepšit. Než však popadnete nůž na přítelův oblíbený balón, který ho samozřejmě bude chránit vlastním tělem, zkuste se porozhlédnout na internetových aukčních portálech nebo se poptat přátel. Třeba se nějaký nepotřebný zakutálí přímo do vašich rukou.