KRÁLOVNA NOCI: SEXY KORZETY

Autor: Módní Blog

Muži milují, když je vidí. Ženy milují jejich nošení. Korzety možná s lety zaměnily účelovost za estetično, svou oblíbenost však neztratily. A sexappeal. Snad neexistuje muž, který by pohrdl ženou…

Pod krajkami se cítí ženy sebejistější

Muži milují, když je vidí. Ženy milují jejich nošení. Korzety možná s lety zaměnily účelovost za estetično, svou oblíbenost však neztratily. A sexappeal.

Snad neexistuje muž, který by pohrdl ženou v krásném korzetu. Ačkoliv to většina dam ví, často jim tento kousek v šatníku chybí. Pokud však chcete muže potěšit, rozhodně si jeden pořiďte. Bude přímo šílet.

LEKCE SEBEJISTOTY

Nedá se však říct, že by korzety byly stvořeny jen pro potěšení mužů. Ženy milují jejich nošení, protože se cítí mnohem sebejistější, krásnější a více sexy. Korzety padnou každé dámě bez rozdílu věku či váhy. Je to prostě hračka pro každého!

VYBÍRÁME

Vybírání korzetu je dost podobné vybírání podprsenky. Musíte se řídit tvarem a velikostí košíčku, korzet má držet prsa stejně pevně jako podprsenka. Pokud zvolíte háčkovou variantu zapínání, měly byste jej dopnout na střední háček. Vždy myslete na dobrý oběd u babičky i týden stresu o jednom rohlíku. Nečekané přibrání na váze či zhubnutí se může na korzetu negativně podepsat. Je to holt záležitost na tělo.

—> Korzety si lze pořídit výhodněji při využití Beateuhse slevový kupon!

Výběr jako takový je však plně na vás. Na české scéně má své čestné místo značka New Yorker, která nabízí stálý sortiment tohoto zboží.  Korzety se vyrábějí ve všech barvách – zejména oblíbené jsou bílá, růžová, rudá a fialová – a s všelijakým zdobením. Můžete zvolit něco decentního nebo naopak pompézního. Vše záleží na vašem osobním vkusu, popřípadě pokud děláte radost určitému muži, tak i jeho vkusu. Pokud se v korzetu budete cítit dobře a sebejistě, stanete se královnou noci. A pak už jej nebudete chtít sundat. Nikdy.