MALÁ MOŘSKÁ VÍLA

Autor: Módní Blog

Každou novou sezónu podstupujeme volbou. Dvoudílné nebo jednodílné? Pro léto 2013 však máme volbu třetí. Kombinace. Voda a léto k sobě jednoduše patří. Ať už se chystáte k moři nebo jen na…

Stačí malý pojící proužek a plavky dostávají nový rozměr

Každou novou sezónu podstupujeme volbou. Dvoudílné nebo jednodílné? Pro léto 2013 však máme volbu třetí. Kombinace.

Voda a léto k sobě jednoduše patří. Ať už se chystáte k moři nebo jen na místní koupaliště, plavky je to, oč tu běží. Vybrat si však v pestrém výběru není vždy snadné, a proto nám to návrháři usnadňují, když přijdou s něčím, co nás oslní na první pohled. Něco neobvyklého, co přehluší spor v naší hlavě. Pokud tedy držíte v levé ruce věšák s dvoudílnými plavkami a v pravačce ramínko s jednodílnými, odložte je zpátky a uvolněte si ruce. Protože to, co nás čeká v létě 2013, je kombinace obou stylů.

PEVNÉ POUTO

Asi takto to dopadne, když se dva přetahují. Jsou natolik zaměstnaní svým soupeřem, až si nevšimnou, že někdo obešel oba dva. Plavky prostě působí skvělým dojmem. Jsou sexy, svůdné, originální a krásně tvarují postavu.

Stačí jediný tenký pruh, který spojuje dolní díl s horním, a dostáváme nový rozměr. Návrháři si samozřejmě s pojením hráli různými způsoby. Některé plavky sice působí úžasným dojmem, ale vzbuzují obavy v jejich navlékání. Přeci jen při každém plavání nemáme jako modelky v kabince k dispozici šest asistentů.

ZAJÍMAVÉ STŘIHY

Pokud se však cítíte lépe, když vás zakrývá více látky, našli jsme na přehlídce pro léto 2013 i modely celistvých plavek se zajímavými střihy. Nakonec od letního koupání čekáme odpočinek a relaxaci. Hlavním pojítkem při vybírání plavek by pro vás tedy mělo být, jak se v nich cítíte. Protože obdiv druhých je jen příjemný bonus.

Plavky výhodněji si můžete pořídit díky slevovému kódu Mall.cz