Nakupmodu.cz: módní tipy

Autor: Módní Blog

Portál nakupmodu.cz přichází s limitovanou nabídkou stylového outfitu pro ženu a muže za bezkonkurenčně nízkou cenu, kterou bude každý den od pondělí do pátku zveřejňovat na webové adrese www.nakupmodu.cz. Outfity…

Portál nakupmodu.cz přichází s limitovanou nabídkou stylového outfitu pro ženu a muže za bezkonkurenčně nízkou cenu, kterou bude každý den od pondělí do pátku zveřejňovat na webové adrese www.nakupmodu.cz. Outfity jsou vytvořeny týmem profesionálních stylistů, kteří budou pečlivě vybírat kousky oblečení a doplňky tak, aby spolu ladily a tvořily požadovaný styl. Výběr zboží je v rozmezí od všeobecně známých komerčních značek až po designéry, kteří se soustředí na kusovou výrobu. Pokud se návštěvníkovi bude outfit v nabídce dne líbit, může si ihned koupit vouchery na dané produkty, přičemž není třeba kupovat outfit celý, ale stačí pouze jeho část.

Podle Filipa Knesla, který stál za vývojem projektu, je na nabídce zajímavé zejména to, že je vše sladěno do jednoho celku a zákazník si tak může jednoduše koupit celý styl a ušetřit tak čas s běháním po obchodech a vybíráním jednotlivých kusů oblečení. S voucherem pak stačí zajít do uvedeného obchodu a zboží si vyzvednout.

Cíle projektu jsou ale vyšší, než nabídnout pouze jedinečnou cenu. Jedná se hlavně o módní poradnu, ve které mohou návštěvníci stránek hledat inspiraci pro jednotlivé příležitosti. Navíc, nabídka nekončí jen u oblečení. Bude také možné zakoupit doplňky jako hodinky, šperky, parfémy nebo dokonce účes, aby vše ladilo, jak má.

Obchodům a návrhářům nabízejícím své produkty prostřednictvím těchto stránek se otevírá nový marketingový kanál, který je velice výhodný v míře zásahu a nákladech na jednoho zákazníka.

Pro zákazníky, kteří hledají inspiraci pro svůj šatník, bude portál nakupmodu.cz to pravé místo, kde jim zkušený tým profesionálů napoví a poradí, a kde bude možné ihned využít skvělých nabídek široké škály módních značek.