Nepostradatelná součást každého outfitu – dámské kalhotky! Jaké vám padnou jako ulité?

Autor: Módní Blog

Dámské kalhotky jsou úplně prvním kouskem oblečení, po kterém ráno – mnohdy ještě v polospánku – sáhnete a který si na sebe oblečete. S trochou nadsázky by se dalo říci, že kalhotky…

Dámské kalhotky jsou úplně prvním kouskem oblečení, po kterém ráno – mnohdy ještě v polospánku – sáhnete a který si na sebe oblečete. S trochou nadsázky by se dalo říci, že kalhotky jsou základem vašeho každodenního outfitu, bez kterého jednoduše nevyrazíte z domu. Mít jich plný šuplík ale ani zdaleka neznamená, že vám všechny kousky dokonale sedí a že se v nich cítíte pohodlně. Čas od času je třeba přistoupit k radikální čistce šatníku a v případě potřeby nahradit staré kousky novými. Tak se pojďte společně s námi podívat, jaké druhy kalhotek existují, a vyberte si mezi nimi takové, které vám padnou jako ulité!

Spodní prádlo přesně podle vašeho gusta

Co se výběru kalhotek týče, rozdělují se ženy a dívky do tří táborů. Zatímco pro některé je nejdůležitější maximální pohodlí, které dokážou upřednostnit i na úkor přitažlivého vzhledu, jiné touží po doteku svůdné krajky, která jim i pod další vrstvou oblečení dopřeje pocit výjimečnosti a pak jsou tu i takové, kterým záleží především na neviditelnosti jejich spodního prádla, čemuž přizpůsobí celkový design. Ať už se přikláníte k té či oné skupině, pořídit si nové kalhotky – ostatně jako cokoli nového – je pokaždé příjemné. Tak s chutí do toho! Pokud zorvna přemýšlíte o nákupu spodního prádla, rozhodně neuděláte chybu, když zvolíte českého výrobce Triola.cz, navíc můžete i ušetřit, když využijete nějakou slevou – http://kuponer.cz/obchody/triola/

  1. Pohodlná, leč nezajímavá klasika

Kalhotky v klasickém střihu sice disponují maximálním komfortem a dokážou se při volbě správné velikosti přizpůsobit jakémukoli typu postavy, ale co se přitažlivosti týče, není o co stát. Pokud tedy toužíte po komfortu a nezáleží vám na vzhledu, jsou klasické dámské kalhotky vaší sázkou na jistotu.

 

shutterstock_220562503

shutterstock_221789254

  1. Trochu odvážnější bikiny

Dalším typem dámských kalhotek jsou bikiny, které na rozdíl od klasiky nemají tolik množství po stranách a tím pádem odhalují více kůže. Ani v tomto případě se nejedná o kdovíjakou hitparádu neodolatelného designu a opět je to jasná volba žen a dívek, které se chtějí cítit pohodlně.

shutterstock_265443965

  1. Svůdná tanga, aneb chce to zvyk

Co si budeme nalhávat – nosit tanga chce zpočátku trochu zvyku, přeci jen je o úplně o něčem jiném. Tanga jsou v očích mužů i žen velice oblíbeným typem kalhotek, které z přední strany připomínají klasiku, ale zezadu odhalují celý zadeček. Tanga oceníte v případě, kdys netoužíte, aby se vám lemování kalhotek zvýrazňovalo pod oblečením.

shutterstock_221311162

  1. Kompromis mezi klasikou a tangy – brazilky

Cizokrajně nazvané kalhotky se těší velké oblibě. Možná je to dáno tím, že v sobě kombinují pohodlnou klasiku a svůdná tanga. Brazilky se nezařezávají a zároveň slibují potřebný komfort, pro který si je jistě zamilujete. Kromě nudné podoby mohou mít i zajímavý design – například doplněný o krajky, které jim dodají šmrnc.

 

  1. Neviditelné kalhotky

Pokud toužíte po spodním prádle, které pod oblečením vůbec nebude vidět a které bude maximálně pohodlné a na kůži příjemné, pak vsaďte na tzv. neviditelní kalhotky. Skládají se z jednoho kusu látky a nemají švy.