Obleč se jako hrdinové seriálů

Autor: Módní Blog

Ted Mosby Ústřední postava sitcomu How I Met Your Mother – Ted Mosby – vždy zaručeně vsadí na zdánlivě nedbalý a pohodlný styl. Začíná to už vlasy, jeho rozcuch, který…

Ted Mosby

Ústřední postava sitcomu How I Met Your Mother – Ted Mosby – vždy zaručeně vsadí na zdánlivě nedbalý a pohodlný styl. Začíná to už vlasy, jeho rozcuch, který má působit jako by právě vstal z postele, je výsledkem dlouhé práce před zrcadlem, jak se můžeš přesvědčit i ty v jedné z epizod zmíněného seriálu. Co se oblečení týká, Teda vídáme ve většině případů v košili, pod kterou si oblékne triko, či ve svetru a v džínech. Na nohou jsou jasnou volbou tenisky. K tomu ještě přidej přirozené charisma a žádná této kombinaci neodolá.

Barney Stinson

Známý proutník ze stejné show jako Ted Mosby však vyznává zcela něco jiného. Jeho životním heslem, které téměř zlidovělo, je „Suit up“ (tedy „do obleku“) a tím se také bez výjimky řídí. Drahé a perfektně padnoucí obleky jsou jeho největší vášní. Hlavně díky jim je zcela neodolatelný a nenajde se večera, kdy by u některé z nesčetného množství žen v New Yorku nezabodoval.

Hank Moody

Podstatně starší, ale neméně úspěšný svůdník, který na rozdíl od Barneyho „útočí“ na západním pobřeží USA, je Hank Moody v podání nestárnoucího Davida Duchovného z úspěšného seriálu Californication. Součástí jeho mnohdy až vulgárního stylu, který je však v kombinaci s množstvím šarmu velmi účinný, je nedbalá elegance. Hank brázdí Los Angeles ve svém Porsche a obvykle ho vídáš oblečeného v džínech (někdy dokonce i bez nich), jednoduchém černém triku a saku. A perfektně to funguje.

Sheldon Cooper

Jako úplný protipól výše zmíněných mužů můžeš považovat fyzika ze seriálu Big Bang Theory. Od člověka, kterého zajímá věda, hraní na konzoli a vláčky, nemůžeš očekávat velké věci v oblasti módy. Sheldon si potrpí na osvědčené manchesterové kalhoty a na vrchní část těla si obvykle nasadí barevně zcela neladící triko, většinou s obrázkem superhrdiny, či IT motivem.

Dexter Morgan

I sériový vrah se musí nějak obléci, zvlášť když musí předstírat normální život a chodit do práce. Dexter ze stejnojmenného seriálu má nejvíce v oblibě košile (pokud zrovna nepracuje, to zvolí přiléhavé triko) a kalhoty ve stylu casual smart.