Obleky Blažek pro každou příležitost

Autor: Módní Blog

Díky nabízeným střihům jako je comfort, regular a slim se každý muž může cítit v obleku přirozeně a pohodlně. Střih comfort se zaměřuje na zákazníky plnější postavy, kteří jistě ocení kvalitní…

Díky nabízeným střihům jako je comfort, regular a slim se každý muž může cítit v obleku přirozeně a pohodlně. Střih comfort se zaměřuje na zákazníky plnější postavy, kteří jistě ocení kvalitní prodyšné materiály, které byly použity v této střihové linii. Pro štíhlé postavy jsou určeny obleky ve střihu slim. Díky elastickým materiálům jsou obleky Blažek v této střihové řadě pohodlné a dobře přizpůsobivé Vaší postavě. Poslední střihovou linií je střih regular, který je určen pro běžný typ postavy. Cílovou skupinou tohoto střihu budou zákazníci preferující klasický a dobře padnoucí oblek.

blazek1

Firma splynula s proudem módy a do řad obleků zahrnula mimo klasické černé i módní barvy studených odstínu modré, šedé či modrošedé. Neopomenula i na trend proužků a kára.

Obleky Blažek celkově působí velmi příjemným a elegantním dojmem. Důraz je kladen na kvalitní krejčovské zpracování a volbu vhodných materiálů. Produkty si můžete prohlédnout na www.blazek.eu a nyní také i na Facebooku (www.facebook.com/blazek.eu), kde se dovíte novinky o nadcházející kolekci nebo informace o aktuálních slevách a jiných výhodách.

blazek-oblek