Obleky made in Czech Republic

Autor: modniblog.cz

Výběr správného obleku dokáže potrápit nejednoho muže, protože není vždy příliš snadné sehnat dokonale padnoucí oblek, který by vypadal skvěle a navíc by byl ušit z prvotřídních materiálů. Následující článek…

Obleky z české republiky

Výběr správného obleku dokáže potrápit nejednoho muže, protože není vždy příliš snadné sehnat dokonale padnoucí oblek, který by vypadal skvěle a navíc by byl ušit z prvotřídních materiálů. Následující článek vám přináší několik informací o českých značkách, které se výrobou vysoce precizních, avšak cenově přijatelných obleků zabývají.

Pokud i vy stále ještě nemáte vybraný oblek na již započatou plesovou sezónu nebo v příštím roce plánujete svatbu, a tudíž vás výběr obleku též zajímá, tak se nechte inspirovat v následujících řádcích. 

Obleky made in Czech Republic

Muži se o módu v dnešní době zajímají skoro stejně tak, jako se o ní zajímají ženy a dívky. Výjimkou nejsou ani obleky, ve kterých muži chtějí vypadat co nejlépe a zároveň se cítit pohodlně. Poptávka po kvalitním obleku, který by byl precizně zpracovaný, je čím dál vyšší. Čím víc roste poptávka, tím samozřejmě stoupá také jejich nabídka a to nejen na poli světovém, ale především také na poli českém. 

5 českých módních značek, které stojí za zmínku

Jen těžko bychom zde zvládli vyjmenovat všechny české značky a firmy, které kvalitní obleky nabízí. Český módní trh se čím dál více rozrůstá a neustále přibývá výrobců, kteří se snaží klientovi poskytnout to nejlepší. Velmi oblíbenou novinkou na trhu jsou obleky na míru. Takové obleky se snaží nabízet již téměř všechny značky a vyjít tak svému klientovi co nejvíce vstříc. 

Tradice jménem Prostějov

Móda je s městem Prostějov spojena již od nepaměti. Proto asi není potřeba nikomu příliš dlouze představovat Módu Prostějov, která na českém trhu působí již mnoho let. Tato značka se zabývá pánskou konfekcí, která se díky zkušenostem prostějovských oděvářů řadí mezi tu nejlepší, kterou český trh nabízí. 

Móda Prostějov poskytuje širokou nabídku pánských a dámských oděvů a nejrůznějších doplňků, mezi které patří například pásky nebo kravaty. Pobočky této značky naleznete téměř po celé republice.

Nejedná se ovšem o jedinou značku, která v tomto městě sídlí. Jistě vám něco říkají také názvy jako například Ševčík Prostějov nebo Koutný Prostějov, které se též zabývají pánskou módou. 

Italský název české značky

Kdo by si myslel, že se pod názvem  Le Premier skrývá nějaká dobrá francouzská restaurace nebo název parfému, tak by se opravdu velmi mýlil. Le Premier se již od roku 2011 pohybuje na českém trhu módy a krom klasické konfekce svým zákazníkům nabízí právě také obleky na míru. Obleky této značky jsou vždy ušity výhradně z těch nejlepších látek a materiálů a získávají si čím dál více obdivovatelů.

Sázka na jistotu

Tato společnost byla založena již v roce 1992 a v současné chvíli zaujímá přední místo mezi výrobci oděvů na českém trhu. Ano, řeč je o společnosti Blažek, která se zabývá výrobou a prodejem převážně pánské módy. Jak sama společnost několikrát uvedla, zaměřuje se v první řadě na vysokou kvalitu, velmi precizní zpracování a nadprůměrné doplňkové služby, mezi které se řadí také šití košil na zakázku. Stejně jako předešlé značky tak i společnost Blažek dbá na vysokou kvalitu vybraných materiálů, které jsou pro výrobu perfektního obleku klíčové. 

O’black dělá muže

Bavíme-li se o kvalitním obleku české výroby, tak nesmíme opomenout ani čím dál více populární značku O’black.Ta svým zákazníkům nabízí ty nejlepší služby, mezi které se řadí i takzvaný sales manager, který přijede až k vám domů či do práce, změří vás a pomůže vám s výběrem obleku na míru. Tuto variantu jistě ocení všichni, kteří chtějí ušetřit svůj čas.

Ideální krejčovství

Jako poslední je třeba zmínit krejčovství, které se snaží toto nádherné řemeslo, kterým krejčovina bezpochyby je, opět dostat na výsluní. Krejčovství GALARD svým zákazníkům nabízí mnoho služeb, mezi něž se rovněž řadí obleky na míru, nebo výběr či zkouška obleku přímo u vás doma. GALARD se svým zákazníkům snaží nabízet nejen velmi všestranné služby, ale především také vysoce kvalitní obleky. 

A co vy? Také preferuje kvalitní českou výrobu před tou zahraniční?