Petra Lovely Hair

Autor: Módní Blog

Zamilovat se do šatů z mola je snadné. Rozčarování však přijde hned po nalezení cedulky s cenou. Jak se oblékat stylově a nevysypat na pult celou peněženku? Při sledování nejnovějších trendů je…

Petra vede svůj módní blog od roku 2011

Zamilovat se do šatů z mola je snadné. Rozčarování však přijde hned po nalezení cedulky s cenou. Jak se oblékat stylově a nevysypat na pult celou peněženku?

Při sledování nejnovějších trendů je vždy nejlepší stát za výlohou. Sklo, které nás tak chytře od věcí dělí, se snaží uchránit naše srdce. A kreditní kartu. Člověk je však tvor zvídavý a dříve či později přestane stát před sklem, ale umístí se za něj. Popadne věc, kterou tak dlouho sleduje, vyzkouší si ji a propadne jejímu kouzlu. Pak přijde ten moment. Cena. Je zvláštní zákonitost v tom, že naše srdce se zamiluje vždy natruc naší peněžence. Odkládáme tedy věci zpět a odcházíme se zlomeným srdcem. Kdo naše srdce dá zpět dohromady?

LUXUSNÍ STYL ZA PÁR KORUN

Dalo by se říct, že Petra se svým blogem Petra Lovely Hair nám pomáhá naleznout jednotlivé střípky. Zbytek je na nás. Její styl vás zaujme na první pohled, a to hned ze dvou důvodů. Zaprvé ji to všude nesmírně sluší, zadruhé je velice pravděpodobné, že některé kousky z jejího šatníku vlastníte, nebo vám alespoň přijdou povědomé. Petra totiž oslňuje na svých fotkách něčím, co bychom nazvali „dostupná móda“. Své outfity tvoří z módních značek Tally Weijl, C&A, New Yorker, Takko, H&M, F&F. Ano, přesně z těch obchodů, které míjíte každý den.

SÍLA BAREV

Letošní sezóna jaro/léto 2013 se nese ve znamení barev. Petra tančí na hrotech pastelek už od roku 2011, kdy svůj blog založila. Tato mladá vdaná paní se nebojí žádné barevné kombinace a v tom je její síla. Pokud se ještě smějete tabuizované kombinaci červené a modré, radši se podívejte na její outfit v tomto provedení. Je skvostný. Její vkus je veselý, hravý, zábavný a probouzí ve vás přesně to, co má. Chuť vytáhnout si své bábovičky a postavit si vlastní módní hrad.

Petra Lovely Hair dokazuje, že vyplýtvat měsíční výplatu na nový pár bot není nutné a módu si můžeme užívat i levně. Nakonec nejde o to, kolik outfit stojí, ale jak vypadá. A naše srdce bude zachráněno.