Podzim bude „na velblouda“

Autor: Módní Blog

Buď in! Nech si narůst velbloudí srst Zaskočili jsme tě? No, nesmíš nás přece jen brát tak úplně do slova. Pokud chceš být v nadcházející sezóně podzim/zima trendy, osvěž svou…

Buď in! Nech si narůst velbloudí srst

Zaskočili jsme tě? No, nesmíš nás přece jen brát tak úplně do slova. Pokud chceš být v nadcházející sezóně podzim/zima trendy, osvěž svou (pod)zimní garderóbu. Zapomeň na ponuré barvy, po jakých lidé s příchodem ochlazení většinou sáhnou. Ač se to při pohledu na barvu camel možná nezdá, v zimním období bude jednoznačně zpestřením.Tak neváhej a zahal své tělo do srsti velblouda!:)

Jak vyzrát na velblouda?

Když mluvíme o barvě velbloudí srsti, nemyslíme striktně jednu konkrétní. Módnímu diktátu vyhovíš, ať už zvolíš jakýkoliv odstín béžové palety. Od světlé, přes okrovou až po tmavší karamel, zaručeně budeš hvězda! Navíc se nemusíš bát experimentů. Velbloudí srst totiž frčí snad na všem. Především ale na kabátech, bundách, botech a doplňcích. Dejte si ale pozor, abyste to s camelovou nepřehnali! Nikdo přece nechce vypadat jako by právě vyšel z halloweenské párty:). Správné kombinování s jinými barvami ja základ.

Burberry i Chloé holdují velbloudí srsti

Kolekce Burberry Prossum pro podzim/zimu 2010 byla jednou z největších událostí londýnského fashion weeku a sklidila velký úspěch nejen u kritiků. Přispěli k tomu revoluční nápady kreativního ředitele Christophra Baileyho, o tom ale jidny. Otázka za sto tisíc! Co bylo na této kolekci zřetelné? Správně tušíš, trend barvy velbloudí srsti. Objevila se zde na kožešinách leteckých bund, na kabátech, svetrech, košilích, kalhotech i tričkách. Velbloudí srstí se inspirovala také společnost Chloé, která své modely navíc obohatila o eleganci sedmdesátých let.