Reprezentační ples salónu Hanka

Autor: Módní Blog

Hvězdný ples s hvězdnou hostitelkou Majitelka Salónu Hanka, Hanka Horvathová byla ozdobou plesu. Nejen, že zařídila tento úžasný večer, který byl vyladěn v barvách salónu, dokonce i sama zvolila garderóbu,…

Hvězdný ples s hvězdnou hostitelkou

Majitelka Salónu Hanka, Hanka Horvathová byla ozdobou plesu. Nejen, že zařídila tento úžasný večer, který byl vyladěn v barvách salónu, dokonce i sama zvolila garderóbu, která oslnila všechny příchozí. Elegantní tyrkysové šaty s nádechem extravagance doplňoval skvělý účes, který tvoří Hančinu osobnost. Na plesu také zářili již zmíněné barvy salónu, žlutá, zelená a oranžová. Mohli jste je vidět na stolech v podobě kamínků a ubrousků a všude kolem na stěnách se houpali barevné balónky. Prostě stylově, jako samotný salón.

Hudba, účesová show, bodypainting a mnoho dalšího

Všechny tyto zážitkové akce jsme na plesu salónu Hanka zažili. Začalo to skvělou účesovou show kadeřníků salónu za účastí několika modelek. Účesy byly jak elegantní tak extravagantní, jak na běžné nošení tak například na nějakou příležitost. Po přehlídce modelek a kadeřníků přišel na řadu bodypainting. Chvilku jsem si říkala, že té slečně musí být trochu zima, když byla „nahoře bez“, ale už byla asi zvyklá. Samozřejmě nemohl chybět tématický účes, který celému bodypaintingu dodával správnou tečku. Nakonci se nám slečna předvedla jako „divoženka“.

 

Petr Bende, tentokrát bez bandu

Vrcholem celého plesu bylo vystoupení finalisty superstar Petra Bendeho. Samozřejmě dneska už není pravdou, že by byl jednou z superstárovských  rychlokvašek, ba naopak, jeho písničky jsou velmi vydařené a proto si troufnu říct, že je jedním z předních českých zpěváků. Zazněli písničky z nového alba, i starší kousky. Díky Petrovi se taky několik odvážlivců vydalo na parket a večer byl v plném proudu.

 

Honosné róby, obyčejné šaty i nedbalá elegance

Reprezentační ples salónu Hanka byl přehlídkou všemožných variací na šaty a smokingy. Setkali jsme s elegancí v podobě smokingu s motýlkem, ale také nedbalou elegancí, tzv.: rozhalenkou. Mezi dámami dominovala jak už bylo zmíněno Hanka Horvátová, ale i ostatní dámy se nenechali zahanbit. Viděli jsme honosné róby, kterým dominovali drahé šperky, ale také elegantní a jednoduché kousky, které osobně upřednostňuji. Ovšem pozor, i na plesovém oblečení se dá mnoho pokazit. Příkladem byla nejmenovaná dáma, která i přes své indispozice na zádech je měla z poloviny odkryté a nejspíše si toho byla i vědoma, tak se je snažila zakrýt kožešinovým plédem. Takže holky, slečny, dámy. Tohle vážně ne. Pohodlí především!!!