Reserved, moderní trendy ze severu

Autor: Módní Blog

Mladá a dravá značka Reserved Reserved je značka mladá, ale o to dravější. První obchod byl otevřen roku 2000 a po desetiletém působení na trhu už je značka rozšířena ve…

Mladá a dravá značka Reserved

Reserved je značka mladá, ale o to dravější. První obchod byl otevřen roku 2000 a po desetiletém působení na trhu už je značka rozšířena ve dvanácti zemích. Česká republika patří logicky mezi ně a produkty Reserved se těší velké oblibě napříč generacemi. Nejvíce se sice snaží oslovit především mladé lidi, nezapomíná se však ani na děti či osoby staršího věku.

Reserved, to je oblečení pro všechny příležitosti

Výrobky Reserved se rodí v hlavách mladých návrhářů v duchu posledních světových trendů. S kouskem oblečení této značky se tedy není třeba bát, že by se ti přihodilo módní faux-pas. V jejich kolekcích najdeš jak modely pro každodenní nošení, tak elegantnější až formální oděvy. Nevyhýbají se ani sportovně laděným kouskům. Dalším lákadlem pro zákazníky jsou zajisté přijatelné ceny a věrnostní program, který je provázán s dalšími značkami jako například Baťa.

Kolekce Reserved pro jaro 2010

Letošní jaro se Reserved snaží prozářit barevnou kolekcí odkazující na osmdesátá léta. Barvy, jednoduché tvary, barvy, lehce kombinovatelné kousky oděvu a zase barvy. K tomu si přidej stylové mini kabelky a barevné plastové doplňky a svěží vzhled je na světě. Na výběr jsou samozřejmě i modely střídmější, k nimž se pak hodí šperky ve stylu military. Pro pány nabízí jeany i jiné kalhoty s tradičním výběrem slušivých trik a košilí. Letošní specialitou je pak speciální řada trik Warner Bros s motivem komiksových postav. Na tričku ti může řádit třeba Catwoman nebo Joker. Samozřejmostí pro obě pohlaví je potom i výběr z celé řady dalších doplňků jako jsou boty, pokrývky hlavy, šály či spodní prádlo.