Roláky jdou opět do módy! Víte, co je in v tomto odvětví?

Autor: Módní Blog

Možná na ně hledíte skrze prsty a vůbec si neumíte představit, že byste je měli nosit. Roláky byly hitem dřívějších let, kdy je nosil každý a nosily se všude. V současné…

jak vybrat rolák

Možná na ně hledíte skrze prsty a vůbec si neumíte představit, že byste je měli nosit. Roláky byly hitem dřívějších let, kdy je nosil každý a nosily se všude. V současné době se jim drtivá většina lidí vyhýbá širokým obloukem – a to je škoda. Dávno totiž odzvonilo časům, kdy vás nepříjemně škrtily u krku, jejich materiál strašně kousal do těla a po vzhledové stránce se u nich nedalo hovořit ani o sebemenší přitažlivosti. Roláky, které můžete nosit teď, jsou úplně někde jinde – mají styl, mají šmrnc, pyšní se zajímavým provedením a zaručeně si získají čestné místo nejen ve všem šatníku, ale rovněž i ve vašem srdci!

shutterstock_329715248

Roláky pro všechny!

Hoďte za hlavu předsudky, že je rolák vhodný maximálně tak jako spodní vrstva oblečení na lyže, protože i když se vám po vzhledové stránce vůbec nelíbí, dokonale zahřeje. Tohle tvrzení – byť se jej drží spousta lidí – už dávno neplatí. A to je jedině dobře! Na roláku vás překvapí především jeho potenciál, který je možná na první pohled skrytý, ale pokud se podíváte pozorněji, zaručeně jej uvidíte. Nosit se dá na několik způsobů a záleží jen na vás, které variantě se rozhodnete dát přednost.

—  Při nákupech oblečení přes internetu můžete ušetřit navíc lze uplatnit třeba slevový kupón na Otto

shutterstock_307566551shutterstock_161727836

Chce to zvyk!

Jestliže jste až do dnešního dne nenosili nic, co by sahalo až ke krku, pak pro vás bude nošení roláku něco úplně jiného. Pravdou je, že nosit rolák chce zvyk. Začněte tedy pozvolna – pořiďte si jeden model a seznamte se s novými pocity, které ve vás jeho nošení vyvolá. Uvidíte, že zvyknout si rozhodně stojí za to! Roláky se dají skvěle kombinovat a to prakticky s čímkoli. Jednou si jej můžete obléci pod šaty, podruhé jej vyměníte za blůzku k sukni, potřetí se vám bude nejvíce líbit kombinace roláku a saka. Až poznáte univerzálnost tohoto módního kousku, už nebudete chtít nosit nic jiného!

Jaká varianta bude pro vás ta pravá?

Když se řekne rolák, každý si představí upnutý svršek. Ano, upnuté roláky představují klasiku, kterou všichni moc dobře známe. Novinkou mezi tímto odvětvím jsou ale maxi roláky, které sází na oversized styl. Tyto maxi roláky vypadají nejlépe v kombinaci s jednoduchými džíny nebo legínami – nejlépe jednobarevnými. Pokud si netroufnete na tuto obří velikost, zůstaňte věrní klasice. Tu můžete nosit k čemukoli, teď v zimě ji můžete kombinovat s šaty. Zvláště jednoduché modely vám umožňují vytvářet i extravagantní kombinace.

shutterstock_333396263shutterstock_85262371

A co barvy?

Co se barev týče, můžete popustit uzdu vaší fantazii. Kromě nesmrtelné klasiky v podobě černého a bílého roláku, si můžete obléci i jakýkoli jiný odstín – žádná barva totiž není krokem vedle! Stačí jen vědět, s čím barevný rolák vhodně zkombinovat, abyste vytvořili dech beroucí outfit. Záleží tedy jen na vás, zda se budete barevně držet při zemi nebo se pustíte do experimentů!