Šance, jak nakoupit autorskou módu

Autor: Módní Blog

Jak už jsme se již jednou zmiňovali, před nedávnem se na české módní a internetové scéně zrodil nový projekt, jaký u nás zatím nemá obdoby. Na rozdíl od jiných obchůdků…

Jak už jsme se již jednou zmiňovali, před nedávnem se na české módní a internetové scéně zrodil nový projekt, jaký u nás zatím nemá obdoby. Na rozdíl od jiných obchůdků či slevových portálů je nakupmodu.cz místem, kde si nekupujete věci, nýbrž styl a kde můžete načerpat inspiraci. Spojuje v sobě to nejlepší z internetového nakupování v kombinaci s ideou módního blogu – jako zdroje nápadů pro každodenní oblékání.

Aktuálně se prezentované outfity zaměřují na dosud poměrně opomíjenou složku trhu a to na mladé módní návrháře. O mnoha z nich jste už určitě slyšeli, ale některá jména pro vás mohou být nová, stejně jako pro další návštěvníky. Vzhledem k tomu, že mladí tvůrci se většinou nenechávají strhnout mainstreamem, díky nakupmodu.cz se můžete ponořit do světa skutečně originálních oděvních kousků, od klasických jako jsou šaty a obleky až po trička nebo doplňky.  Návrháři jsou pořád ještě spíše jednotlivci než velké firmy na konfekci, takže ani koupením vybraného kousku se nevystavujete nebezpečí, že potkáte někoho v tomtéž. Autor vám po konzultaci sice vyrobí např. střihově stejnou košili, ale upraví ji tak, aby dokonale seděla na vaši postavu a možné je i konzultovat vzhled detailů, kterých jsou autorské kousky plné.

My osobně jsme touto myšlenkou nadšení. V dnešní uspěchané době, pokud nakupování není vyloženě vaše hobby, je časově náročné zajít i do běžného oděvního řetězce, natož obhlížet malé krámky a stánky na módních prodejních festivalech. „Začínající“ tvůrci přitom nemají zdaleka tak propracovaný systém propagace, jako velké firmy a tak se stává shánění originálních kousků místy až nadlidským úkolem. Díky nakupmodu.cz se všechny tyto problémy scvrkávají a mizí a každý má možnost se kvalitně a individualisticky obléct.