Sidonie Design

Autor: Módní Blog

Placení může být radost. Nevěříte? Tak to jste se ještě nesetkali s peněženkami Sidonie Design! Cítit radost z nákupu není nic neobvyklého. Stačí vám najít přesně to, po čem vaše srdce…

Placení může být radost. Nevěříte? Tak to jste se ještě nesetkali s peněženkami Sidonie Design!

Cítit radost z nákupu není nic neobvyklého. Stačí vám najít přesně to, po čem vaše srdce prahlo, nebo narazit na dech beroucí slevu. Značka Sidonie Design však šla ještě dál! Ve svém repertoáru má kabelky, tašky, různé doplňky, a námi zmiňované peněženky. A v čem je tedy její výjimečnost? Nápad, design, originalita.

VŮNĚ TULIPÁNŮ I LEVANDULE

Sidonie Design je značka, která naplňuje všechny touhy kreativních duší. Pokud nemáte rádi šeď v ulicích, servírujeme vám šálek vaší kávy. Více originality a vtipu se do tolika látky, jaká je potřeba pro peněženku, snad ani vlézt nemůže. Ve velkém výběru o širokém spektru motivů je prostor pro každého. Křídla motýlů, svazek tulipánů, veselé sovičky, hravost i elegance se zde dělí o jednu půdu.

KVALITA HANDMADE

Pokud jste již v ruce měli něco, co u sebe neslo přízvisko „handmade“, určitě vám blesknou v hlavě dvě věci – cena a kvalita. Vzhledem k ceně je obecně známo, že čím více výrobce stráví nad výrobou, tím se cena zvyšuje. Zde se pohybuje mezi 400 – 600 Kč. Druhou samozřejmostí je, že ručně dělaný výrobek má poměrně vyšší kvalitu, než pásová výroba, ve které na detailech příliš nezáleží. Značce Sidonie Design jde o promyšlenost, důvtip a kvalitu. A ta je vysoká, peněženky i po roce zůstávají nádherné a kvalitu ručního výrobku poznáte na jediný dotek. Neustálé riziko této peněženky však může být touha ji neustále vidět. A znáte to, když ji jednou držíte v ruce, dříve či později začnete vyprazdňovat i její obsah.