Stilago, světová móda

Autor: Módní Blog

Nákupní klub Stilago Během minulého týdne byl oficiálně spuštěn nový parník do vod českého internetu - www.stilago.cz. A protože jsem o tomto projektu věděl již dříve a přišel mi zajímavý, napadlo…

Nákupní klub Stilago

Během minulého týdne byl oficiálně spuštěn nový parník do vod českého internetu – www.stilago.cz. A protože jsem o tomto projektu věděl již dříve a přišel mi zajímavý, napadlo mě, že by tě to mohlo taky zajímat. Představím ti tedy, o co se jedná a k čemu by se ti Stilago mohlo hodit.

Představení nákupního klubu Stilago

Není to e-shop, ale nákupní klub. Rozdíl je v tom, že nemají jednu a tu samou nabídku oblečení a doplňků, ale že se jim mění každé tři dny. Nákupním nadšencům, jako jsem i já, netřeba vysvětlovat, jaké potěšení z toho plyne. Ano, věci z webu Stilago jsou exklusivní a defakto originály v ČR. Navíc, a to je další novinka v česku, jsou to aktuální kolekce, žádný outlet!

K čemu se ti může Stilago hodit

  • A teď to nejlepší – ceny. Díky tomu, že Stilago patří pod nadnárodní firmu Studio Moderna Fashion Group, může při větším odběru získat slevy. A jelikož tato firma není žádný hamoun, sleví i tobě a to až 70% z ceny v obchodě.
  • Nákupní klub Stilago se zaměřuje především na kvalitní designérské značky z Itálie, ale mezi jeho nabídkami najdeš i značky jako Cavalli, Adidas, Cafe Noir, Baci&Abbracci, Bruno Magli, Burton, D&G, Francesco Biasa, Furla, Hilfiger Denim, Mango, Marella, Max Mara, Marina Yachting, Columbia, Timberland, a to za ony příznivé ceny!
  • Možná bych ti ještě mohl říct, že nemusíš stále sledovat web, abys chytl to nejlepší oblečení. Při registraci do klubu vyplňuješ email, jako všude. A právě na tento mail ti budou chodit nabídky s dostatečným předstihem. Když se ti něco bude líbit, klikneš na web. Je to jednoduché a pohodlné.

A nějaké záruky?

Pokud ti nestačí, že jej provozuje nadnárodní firma, která by jistě ráda zůstala v ČR co nejdéle, pak věz, že disponují i call centrem, kam můžeš volat, kdykoli budeš mít nějaký dotaz nebo problém. Zároveň mají i pobočku v Praze, takže je možný i jiný kontakt.

Nakonec bych snad jen dodal, že zboží posílají na dobírku. Takže nemusíš mít strach o své peníze.

Jednoznačně doporučuji alespoň vyzkoušet. Zaregistrovat se můžeš tady: http://www.stilago.cz/

Edit: Stilago bohužel v České republice minulý rok ukončilo činnost. Musíme tak využít jiné eshopy s módou, při nákupu však můžeme i ušetřit. Například pokud využijeme slevy na Blancheporte.cz nebo kupóny na Woodmint.cz