T-post – originální trička místo zpráv

Autor: Módní Blog

Poštááá! Ze Švédska! Partě Švédů soustředěných kolem projektu T-post to tak přišlo. A jali se konat. Dnes mají lidé po celém světě možnost zaregistrovat se a za poplatek 19 euro…

Poštááá! Ze Švédska!

Partě Švédů soustředěných kolem projektu T-post to tak přišlo. A jali se konat. Dnes mají lidé po celém světě možnost zaregistrovat se a za poplatek 19 euro za jedno tričko dostávat pravidelně originální model do schránky.

A jak T-post funguje?

Přibližně jednou za měsíc v T-post vyberou zajímavou zprávu ze světa a zpracují ji. Přednost mají takové příběhy, jež otevírají další otázky a témata a nutí lidi přemýšlet a diskutovat. Zpracovanou zprávu pak pošlou designérovi a ten navrhne tričko. Aby šlo o ještě originálnější kousky, každý model zpracovává nový designér. Nikdy předem nevíš, jak bude nové tričko vypadat. Samozřejmostí je jen zpráva na vnitřní straně a korespondující obrázek na prsou.

Ještě originálnější?!

A skutečně! Každý měsíc je vyrobeno právě tolik triček, kolik je předplatitelů. Ani jeden kus navíc, čímž se šetří životní prostředí. Distribuce probíhá skutečně výhradně poštou a v obchodě nemáš šanci na produkty T-post narazit. To už vypadá na opravdu originální způsob šíření zpráv, co myslíš?

Foto by: www.t-post.se