Tommy Hilfiger, jaro-léto 2012

Autor: Módní Blog

Módní značka Tommy Hilfiger není první, kdo představil svou jarní kolekci. Nové kolekce se pomalu, ale jistě dostávají do prodejen téměř všech značek. Tam, kde ještě nejsou, vrcholí výprodeje zimního…

Módní značka Tommy Hilfiger není první, kdo představil svou jarní kolekci. Nové kolekce se pomalu, ale jistě dostávají do prodejen téměř všech značek.
Tam, kde ještě nejsou, vrcholí výprodeje zimního zboží a prodejci se snaží udělat ve skladech místo. Tento příspěvek proto ber jako první z řady recenzí jarních kolekcí předních ikon módního průmyslu.

Značka Tommy Hilfiger je známá elegancí a Smart Casual přístupem.
Jak můžeme vidět, tak ani letos na tom nehodlají nic měnit. Pokud tě tento styl zajímá, pak se můžeš inspirovat dříve publikovanými outfity. Například modelem Casual Smart pro každý den nebo Neobyčejný kluk. Obojí je pro kluky, ale již v únoru bychom chtěli publikovat Smart inspiraci od Tommy Hilfiger také pro holky.

Podle oficiálně představených produktů můžeme vysledovat určité trendy. Pro značku Tommy Hilfiger to byla sázka na červenou, modrou a bílou barvu, kterou tu a tam zpestří typickým proužkem. Co se týče barev je jaro nesmělé jako mladá dívka, ale čím více se blíží léto, tím více barev dostává svou šanci zazářit.

U nás v redakci máme pro značku Tommy Hilfiger slabost. Je svěží, nápaditá a nechává vyniknout osobnost svého nositele. Jasně, nepatří mezi nejlevnější, ale my to bereme jako investici, která se nám vyplatí. Vždyť i jen z několika kousků je možné vykouzlit outfit prakticky na jakoukoli příležitost!

Širokou nabídku výrobků Tommy Hilfiger naleznete třeba v eshopu Zoot.cz, můžete také uplatnit slevový kód zoot pro získání lepší ceny.

Snad již brzy budeme mít příležitost nosit oblečení z právě představené kolekce Tommy Hilfiger pro jaro a léto 2012.