ÚČESY K VODĚ I DO VODY

Autor: Módní Blog

Když dorazíme k vodě s obřím kloboukem a loknami, cítíme se jako Megan Fox. Sebejisté a sexy. Pak skočíme do vody. A vlasy jsou najednou všude. Asi všichni známe pohled Pamely Anderson…

Vysoký drdol

Když dorazíme k vodě s obřím kloboukem a loknami, cítíme se jako Megan Fox. Sebejisté a sexy. Pak skočíme do vody. A vlasy jsou najednou všude.

Asi všichni známe pohled Pamely Anderson vybíhající v červených plavkách z vody. Je to sice spíše nostalgie, ale jedna věc se na filmových plátnech nikdy nezmění. Sexy herečka vyskočí z vody a pohodí mokrými dlouhými vlasy. Ano, i v reálném životě neustále pohazujete hlavou, když si necháte vlasy rozpuštěné. Jenže důvodem není přilákat pohledy mužů široko daleko, ale zbavit se vlasů, které jsou při každém vynoření z vody všude. Doslova. Jak tedy zkrotit svou hřívu a přitom vypadat stále sexy?

DO VÝŠKY

Jeden z nejoblíbenějších účesů k vodě je vysoký drdol. Rychlý, snadný a perfektně plnící svůj účel. Patří k těm účesům ve stylu nedbalé elegance, což je k vodě naprosto ideální. Odhalený krk berte jako bonus. Není v létě nic příjemnějšího, než cítit lehký vánek na zátylku.

Pokud vás už vyčesané drdoly nudí a chcete zkusit něco nového, můžete se inspirovat francouzským drdolem. Jednoduše se vlasy smotají na prst do válečku, srolované vsunou do přehybu a připevní sponkami. Hotovo a hurá do vody!

NA KONĚ

Culíky z módy prostě nevyjdou. Jsou elegantní a praktické. Věděly to naše babičky, matky a víme to i my. Návod na vytvoření culíku pokládáme tedy za zbytečný, všichni dobře známe pohyb, který máme s gumičkou provést. Snad malá rada na ozvláštnění – obtočte pramínkem vlasů gumičku. Culík tak bude vypadat mnohem přirozeněji.

LEKCE PLETENÍ

Pletené copy jsou ve vodě nesmrtelné. Můžete se potápět, můžete ve vodě dovádět jako na dětském brouzdališti a stejně bude účes vypadat perfektně. Způsobů zapletení vlasů je více než dost, stačí obyčejný pletenec ze tří pramenů, oblíbený pracnější rybí cop nebo můžete libovolně experimentovat. Mez ve vaší kreativitě neexistuje! Po rozpletení se dočkáte příjemného bonusu v podobě malých loken.

— Pokud budete na internetu nakupovat obuv, můžete využít slevový kód Baťa nebo kupón na Deichmann.cz