Už je pomalu čas myslet na plavky

Autor: Módní Blog

Jestli patříš, stejně jako my, k lidem, kteří mají raději teplo, jistě oceníš pár tipů na plavky. I letos si můžeš opět vybrat z klasické nabídky jednodílných plavek, bikin nebo tankin. Pokud…

léto se blíží a je čas vytáhnout plavky

Jestli patříš, stejně jako my, k lidem, kteří mají raději teplo, jistě oceníš pár tipů na plavky. I letos si můžeš opět vybrat z klasické nabídky jednodílných plavek, bikin nebo tankin. Pokud se nemůžeš rozhodnout mezi jednodílnými a bikinami přečti si náš dřívější článek, kde jsme probírali monokiny. Nejlepší ceny najdeš vždycky na internetu, takže jsme se podívali, kde mají už teď opravdu velký výběr – na OTTO shop.

Jako první se mrknem na jednodílné plavky. Výběr je z více jak 40 motivů různých značek, takže šance, že jsou tam ty pravé pro tebe, je skutečně vysoká. Můžeš si vybírat plavky bez potisku nebo se vzorem a většina z nich jsou vážně skvělé!

Jestli si chceš v létě užívat pánské společnosti, klikni na odkaz bikiny. S těmito plavkami můžeš ukázat své krásné ploché bříško a taky samozřejmě vyniknou tvá prsa. Výběr je opravdu bohatý – více jak dvě stovky motivů!

Pro holky, které nejsou zcela spokojené se svým bříškem, jsou v OTTO shopu připraveny tankiny. Jedná se o známé plavky, které kombinují spodní díl bikin a pružnou košilku. Tvá prsa tak vyniknou a zároveň bude odvedena pozornost od problematických partií, a to je přece super!

A co jsme ještě našli na OTTO shopu? Zaujala nás například kategorie těhotenská móda, kde je velký výběr, slušné ceny a i v těhotenství budeš vypadat hezky a přitažlivě.

Pro každou matku by mělo být její těhotenství i již narozené dítě vizitkou. Jestli tvoje dítě zrovna běhá kolem, mrkněte se spolu na oblečení pro kojence. Určitě najdete bezva kousky, které bude rádo nosit.