V aréně – Gladiátorky

Autor: Módní Blog

Dokonce by se dalo i říci, že tyto boty jsou opravdu pro každou z nás. Nabízí se totiž mnoho variant, ať už s podpatkem nebo bez, ať už barevné nebo…

Dokonce by se dalo i říci, že tyto boty jsou opravdu pro každou z nás. Nabízí se totiž mnoho variant, ať už s podpatkem nebo bez, ať už barevné nebo černé, z umělých materiálů i z těch přírodních. V tomto směru už záleží jen na tvém vkusu jakou variantu si zvolíš.

A co jsou to vlastně za boty?

Jedná se o zvláštní typ sandálů, které sahají nejníže ke kotníkům a nejvýše, no kam až si představíš 🙂 Tahle trendová podoba sandálů dodává jinak obyčejným, všedním typům nový lesk a tak i ty, které předtím sandály nenosily si teď určitě přijdou na své. Jenom pozor na jeden důležitý fakt! Do těchto gladiátorek se nenosí ponožky!!!

Barvy, tvary, mašle, cvoky

Přesně takhle se dá vystihnout rozmanitost gladiátorek. Barvy snad všechny, na které si vzpomeneš a tvarů taky nespočet. Vybrat si taky můžeš mezi tím zda tvé nové římanky budou zdobit cvoky, nebo jen mašlička z přírodních materiálů, zda budou černé nebo jej budou lemovat barvy celého spektra. Římanky neboli gladiátorky jsou typ sandálů, které jsou kreativní a každou svou majitelku donutí pečlivě přemýšlet a vybírat.