VZORY DUŠE

Autor: Módní Blog

Probuďte v sobě zvíře v gepardích šatech nebo se zasypte po těle růžemi. Našli jsme pro vás ty nejneodolatelnější šaty, které odhalí vzor vaší duše! Šaty jsou naše bohatství. Přes veškeré smazávání…

Probuďte v sobě zvíře v gepardích šatech nebo se zasypte po těle růžemi. Našli jsme pro vás ty nejneodolatelnější šaty, které odhalí vzor vaší duše!

Šaty jsou naše bohatství. Přes veškeré smazávání rozdílů mezi ženou a mužem šaty zůstávají pouze naší jedinečnou doménou. Dělají nám delší nohy, tvarují postavu a zvýrazňují krásné křivky, asi proto si je i jako ženy chráníme. Samozřejmě i pro letní sezónu 2013 zůstávají šaty trhákem. A po jakých jsme vyhlásili pátrání? Jednoznačně hravě vzorované!

VOLÁNÍ DIVOČINY

Šaty se zvířecím vzorem prostě nikdy nejsou přešlapem. Perfektně se hodí pro tmavší typy, jako jsou hnědovlásky. Delší vzdušné šaty se skvěle hodí pro letní večery a dopřejí vám pocit krásy i lehkosti. Pokud však nechcete probudit zvíře v sobě, můžete šáhnout po jiných orientálních vzorech. Honosné ornamenty v jemně růžové dodají vašemu vzhledu jemnost i zajímavost. Pokud Vás naše tipy zaujaly, můžete si šaty pořídit se slevou například na Freshlabels.cz – http://kuponer.cz/obchody/freshlabels-cz/

KVĚTINOVÉ DĚTI

Květinové vzory jsou klasickým symbolem ženství. Vyplatí se šáhnout po jemných a romantických květovaných šatech z Orsay, stejně jako po divočejších bíločerných šatech z Manga. Vzory jednoduše musí podtrhnout vaši osobnost a vyprávět příběh. A pokud máte pocit, že stojíte někde na pomezí, v našem výběru naleznete i kousek šelmy v květech, protože každá dívka či žena má v sobě kus z obojího.